To je to što me zanima!

Internet je složan: Je li ovo najgluplja izjava neke misice?

Voljela bih da sam mogla proživjeti Drugi svjetski rat. O njemu su napisane mnoge stranice i htjela bih da sam to imala prilike osobno doživjeti, rekla je Miss Italije
Vidi originalni članak

Alice Sabatini u nedjelju je okrunjena titulom Miss Italije iako je u završnom djelu natjecanja iznenadila kontroverznim odgovorom.

Jedan od članova žirija natjecateljice je upitao u kojem bi povijesnom razdoblju voljele živjeti na što je Alice izjavila kako bi voljela da se rodila 1942. godine.

- Voljela bih da sam mogla proživjeti Drugi svjetski rat. O njemu su napisane stranice i stranice i htjela bih da sam to imala prilike osobno doživjeti. Kako sam žena, ne bih trebala oblačiti uniformu - rekla je misica, no čini se kako je pritom zaboravila da bebe ne idu u vojsku bez obzira na spol.

Njezin odgovor ubrzo je postao top tema na društvenim mrežama, a među brojnim komentarima našao se i ovaj 'Jedina žena koja ne želi mir u svijetu'.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • KOKKYCH 23.09.2015.

    i kod nas i u svijetu to je samo smjena sponzoruša, pa se takva inteligencija i očekuje

  • vvesnaa 23.09.2015.

    Pa takvi su odgovori normalni jer velika vecina njih sate i dane i tjedne i mjesece ...... provodi pred ogledalom umjesto knjige .......

  • Hr385 23.09.2015.

    Bolje da šuti i da se smije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare