To je to što me zanima!

Internet premijera: Pogledajte spot za Grettin singl ''Sreća''

Ovaj spot je snimljen u čak dva kadra, u kojima uz dečke iz benda sudjeluju i Djed Mraz, beskućnik koji predviđa smak svijeta, svećenik, prostitutka, Smrt, žena...
Vidi originalni članak

Zagrebački rock sastav Gretta predstavlja videospot za svoj aktualni singl 'Sreća. Za razliku od prošlog videospota 'Malena', koji je snimljen u jednom jedinom kadru, ovaj spot je snimljen u čak dva kadra, u kojima uz dečke iz benda sudjeluju i Djed Mraz, beskućnik koji predviđa smak svijeta, svećenik, prostitutka, Smrt, žena i dijete, maltezer, biciklist, šahist, poslovni čovjek, dimnjačar te brojni drugi zvani i nezvani gosti. 

Već tradicionalno, spot su snimali Luka Hrgović, Anton Svetić i Dino Julius iz „Skalpel kolektiva“.

Kao što i sam naziv otkriva, 'Sreća' je vesela, plesna i melodična pjesma, koja govori o bijegu iz ponekad surove i monotone svakodnevice u neki bolji, imaginarni svijet, pun boja i ljubavi - svijet sreće. 

U snimanju 'Sreće' dečkima iz Grette pridružio se trubač Stipe Mađor, a prateće vokale je otpjevala Martina Geber Geby, čime je nastavljena uspješna suradnja s 'Malene'.

I ovaj singl je snimao, miksao i producirao Srđan Sekulović Skansi, kojem je Gretta i posvetila pjesmu, a zanimljivo je da je 'Sreća' posljednja pjesma koja je snimljena u njegovom legendarnom zagrebačkom NLO studiju, u kojem su tijekom godina nastali brojni albumi, singlovi i hitovi, a svoj su trag u njemu, između ostalih, ostavili: Massimo, Nina Badrić, Songkillersi, Psihomodo pop, Dino Dvornik, Goran Bare, Josipa Lisac, Pavel i, dakako, Gretta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • etica 24.11.2014.

    pogledajte SPOTA?????

  • Brain Damage 23.11.2014.

    dobar spot, dobra pjesma i kapodaster na električnoj gitari... ne viđa se često, al čist je OK :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare