To je to što me zanima!

Ipak će to učiniti: Rose Leslie i Kit Harington su se zaručili

Par su već neko vrijeme, no svoju ljubav su otkrili u travnju 2016. godine tijekom dodjele nagrada Olivier. Dvoje glumaca su sada otišli i korak dalje te su objavili svoje zaruke
Vidi originalni članak

Kit Harington i Rose Leslie su i službeno najavili svoje zaruke. Par koji se susreo na snimanju 'Igre prijestolja' još 2012. godine je u seriji glumio ljubavnike Jona Snowa i divlju Ygritte. 

Nakon dvije godine u seriji, Leslie ju je napustila zbog smrti lika, dok je Harington postao jedan od važnijih glumaca jer je njegov lik jedan od rijetkih koji su nastupili u svih sedam sezona serije. Premda su par već neko vrijeme, svoju ljubav su otkrili u travnju 2016. godine prilikom dodjele nagrada Olivier. Dvoje glumaca su sada otišli i korak dalje te su objavili svoje zaruke u novinama 'The Times'.

- Najavljuju se zaruke između Kita, mlađeg sina Davida i Deborah Harington iz Worcestershire, i Rose, srednje kćeri Sebastiana i Candy Leslie iz Aberdeenshire - piše u objavi.

O zarukama se na duhovit način osvrnuo i jedan od korisnika Twittera, koji tvita pod lažnim imenom kao pisac serijala, George R.R. Martin.

Harington će u 'Igri prijestolja' nastupiti po posljednji put krajem 2018. ili početkom 2019. godine kada nam dolazi osma sezona.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare