To je to što me zanima!

Ipak dolazi! Aleksandra Prijović najavila je koncert i u Zadru

Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad, poručila je Prijović fanovima u Zadru u kojem će nastupiti nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Varaždinu
Vidi originalni članak

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović (28) s turnejom 'Od istoka do zapada' dolazi u Dalmaciju. U dvorani 'Krešimir Ćosić' nastupit će 7. lipnja ove godine.

RUŠI REKORDE Hrvati Priji do sada dali gotovo 3,5 milijuna €: Još pet nastupa je čeka, evo koliko će uprihoditi

 

- Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7.6. u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad - poručila je prije nekoliko trenutaka putem Extra FM-a.

Prošloga tjedna održala je pet koncerata u osječkoj dvorani Gradski vrt, a u prosincu jednako toliko u Areni Zagreb. U travnju će čak tri puta nastupiti u Rijeci i dva puta u Varaždinu.

HRVATSKA JU VOLI Prijović pustila u prodaju treći koncert u Rijeci, pa najavila i drugi u Varaždinu: 'Hvala vam'

Iako se pričalo da zadarski gradonačelnik Branko Dukić ne želi Prijović u svome gradu, ona ipak dolazi.

- Iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome - rekao je Dukić za Zadarski

Prijović je iz Osijeka prošloga tjedna poslala poziv Dukiću.

- Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i iako je rekao da ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je - rekla je medijima nakon nastupa. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • nepoznata-prolaznica 28.02.2024.

    Nitko nikoga ne prisiljava da ide gdje želi i sluša koga želi. Činjenica je da su joj koncerti krcati do zadnjeg mjesta. Ni meni njena glazba ne odgovara, što ne znači da sam protiv onih koji je vole!

  • user_443382 25.02.2024.

    Bravo Aleksandra.Dođi i u Split.

  • Ivano1999 24.02.2024.

    Zadrani nemojte se dat iako je Dukić pao pod pritiskom, a jasno je rekao da nije dobrodošla. Protivite se i dajte do znanja da nije dobrodošla, a kako dajte si na maštu. Sramota za Dalmaciju da se ovo dopušta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare