To je to što me zanima!

Irena iz 'Ljubav je na selu' nam otkriva: 'Sad mi je dosta, idem po svog muža Fonda u Afriku!'

Irena Slopšek, bivša kandidatkinja ‘Ljubav je na selu’, za desetak dana će otići u Keniju kod supruga Fonda
Vidi originalni članak

Odlučila sam otići u Keniju i uzeti svog muža jer mi je dosta te spore administracije. Poslao mi je kartu za 10. ožujka. Jedva čekam opet vidjeti predivnu Afriku, da zajedno sletimo u Hrvatsku i počne naša ljubavna priča na selu. Kažem na selu jer nam je stan u selu. Imam oko sebe kokice, patkice, šumu i puno peseka. Govori nam to Irena Slopšek, bivša kandidatkinja nekoliko sezona showa 'Ljubav je na selu', koja će se nakon dugih šest mjeseci ponovno vidjeti sa suprugom, Kameruncem Fondom.

IRENALITA & BOBOLITO Kamerunac Fondo ekskluzivno: 'Boli me kad kažu da sam Irenu ženio zbog papira, neznalice su'

Fondo joj predložio putovanje u Afriku

Fondo, inače inženjer građevinstva, zbog posla se zadržao u rodnom kraju. U Hrvatsku je trebao doći tek krajem ožujka, a to se Ireni činilo predugo.

- On mi je predložio da dođem jer zna da volim Afriku i raditi na frizuri. Uzeo bi mi sve što odaberem za kosu, pletenice, ekstenzije, i bio bi sretan da malo guštamo u delicijama i šetnji. Dosta nam je samoće - kaže Slopšek.

U Tanzaniju, istočnoafričku državu u kojoj Fondo ima apartmane, ovoga puta neće otići.

- Plan nam je otići u Pariz na Olimpijadu. Nisam baš sportski tip, više kazališni, ali Fondo voli sport. Lijepo bi bilo gledati otvorenje uživo, a on mi to može omogućiti - ističe Irena.

BROJI SITNO DO SUPRUGOVA DOLASKA Irena iz 'Ljubav je na selu' nam otkrila: 'Mit je ono što kažu za Afrikance. Fondi gledam dušu'

Ines je uredila prije puta

Kod supruga ide s novom frizurom.

- Fondi se nije svidjela moja boja kose jer puno Afrikanaca voli plavuše. Zato me Ines Petrić na svoj rođendan počastila pramenovima i šišanjem - rekla nam je ranije Slopšek.

Dragog je odmah obavijestila o novom imidžu. Poslala mu je fotografije na kojima pozira s novom frizurom, a malo je reći da se oduševio.

- Vidiš li kako si lijepa? Tvoje lice odražava ljepotu tvog srca - napisao je Fondo Ireni u poruci koju nam pokazala.

PROBLEMI? 'Nema realizacije! Puno baba, kilavo dijete': Irena za 24sata otkrila kako ide pomoć za Bahru

Ljubav joj iskazuje i tepajući. Ona je njegova Irenalita, a on njezin Bobolino. Par je, nakon vjenčanja u Kamerunu, na Valentinovo trebao imati i ono u Hrvatskoj.

No umjesto raskošne zabave, odlučili su imati skromni ručak s obitelji i prijateljima, a sav novac namijenjen za svadbu darovati Bahri Zahirović za kupnju doma. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • branko kvadratić 29.02.2024.

    Vidiš odmah po njoj,da nije normalna....a imala je Radoslava Biskupovića na dlanu...))

  • rocky555 29.02.2024.

    Kakve fotke... filter na filter na filter... realnije izgledaju likovi iz Playstation igara nego ove dvije.

  • mrzim te 29.02.2024.

    Sretno ti bilo Irena 🎉🥂

Komentiraj...
Vidi sve komentare