To je to što me zanima!

Irina je Bradleyja ostavila zbog GaGe: 'Stalno ga je optuživala'

Nema šanse da Gaga i Cooper završe zajedno. Ne sad - zbilja su dobri prijatelji i stalno pričaju, no nije u njegovom stilu odmah uskočiti u drugu vezu
Vidi originalni članak

Već nekoliko dana 'šuška' se kako se glumac Bradley Cooper (44) emocionalno udaljio od Irine Shayk (33) tijekom snimanja filma 'Zvijezda je rođena' s Lady GaGom (33). Ipak, engleski mediji javljaju kako je emotivnom odnosu ipak presudila pjevačica. Navodno, su svađe između Bradleyja i Irine bile toliko česte da glumac više nije mogao podnijeti njezin pritisak. 

DRAMA U HOLLYWOODU Lady GaGa presudila? Irina Shayk 'napucala' je Coopera...

- Bradleyjev se odnos s Irinom počeo narušavati kad je počeo snimati s Gagom. Ona ga je više puta optužila da ju vara s njom. Izgubila je svako povjerenje u njega - rekao je izvor blizak bivšem paru za Mirror. 

Manekenka se navodno osjećala ugroženo, a najteže je podnosila to što njezin suprug provodi previše vremena s GaGom. Svakodnevno je imala ljubomorne ispade, a brak im je mjesecima unazad bio u rasulu. Na pitanje hoće li nakon rastave pjevačica i glumac biti u emotivnoj vezi, izvor je odgovorio kratko: 

- Nema šanse da Gaga i Cooper završe zajedno. Ne sad - zbilja su dobri prijatelji i stalno pričaju, no nije u njegovom stilu odmah uskočiti u drugu vezu. Posebno nakon svih tračeva o njima tijekom filma 'Zvijezda je rođena'. On ne bi to napravio - dodao je. 

Osim što nije podnosila svakodnevno druženje, Irinu su pogađale i razne priče koje su mjesecima kružile.

Bliskost na pozornici su pravdali uživljavanjem u likove, ali neugodni osmijeh Irine koja je promatrala izvedbu govorio je da postoji nešto više. S druge strane, GaGa je u više navrata negirala ikakvu nepriličnu vezu s Cooperom, a na nedavnoj izvedbi pjesme Shallow, poručila je fanovima 'da budu ljubazni ili da od***u'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor je za People.com otkrio da je 'Bradley bio emotivno odsutan tijekom dugotrajnog snimanja' te da je par nakon završetka 'pokušao spasiti vezu, ali ona se promijenila'.

PRINC WILLIAM NIJE VOLIO MEGHAN: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Idi na 24sata

Komentari 18

  • iiiih 15.06.2019.

    Ne znaci ako si lijep ili zgodan da si i privlacan. Bas ste kao „savrsene“ su cesto 0 u krevetu i dosadne.

  • KikiDee 14.06.2019.

    Irina je zgodna, ali dosadna! Nikad mi nije bila ženska za njega. Ona je sva nekako uštogljena, a on izgleda kao cool i zgodan lik iz susjedstva.

  • Judita👥 14.06.2019.

    Normalno da neće s gagom biti...sada.sve što se otkrije gubi na čari 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare