To je to što me zanima!

Irina Shayk i Bradley Cooper nakon 'šuškanja' o pomirenju navodno razmišljaju i o prinovi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bio je to pravi obiteljski odmor. I vrijeme za razmišljanje o budućnosti. Irina bi voljela da njezina kći ima brata ili sestru. A i Bradleyju se ta ideja sviđa, rekao je izvor za strane medije
Vidi originalni članak

Ruska manekenka Irina Shayk (36) nedavno je objavila fotografije s egzotične destinacije, a pridružio joj se i glumac Bradley Cooper (47) s kojim je prekinula prije tri godine. Mnogi su odmah zaključili kako su obnovili vezu, a strani izvori sada tvrde da par razmišlja i o prinovi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor blizak slavnoj manekenki i glumcu za Page Six je ispričao da oni 'razmišljaju o tome da ponovno budu par i žele još djece'.

NA BAHAMIMA Irina Shayk i Bradley Cooper su ponovno zajedno? Uživaju u tropskom raju, hrane svinje...

- Bio je to pravi obiteljski odmor. I vrijeme za razmišljanje o budućnosti. Irina bi voljela da njezina kći ima brata ili sestru. A i Bradleyju se ta ideja sviđa - ispričao je izvor.

Prisjetimo se, nedavno je slavna manekenka na Instagramu objavila nekoliko fotografija s Bahama na kojima pozira na idiličnoj plaži, a društvo joj je pravio bivši partner.

Manekenka se u jednom trenutku naslonila na rame glumca dok je on punio posudu s vodom kako bi se svinjice osvježile što je bilo dovoljno da mnogi pomisle kako je par obnovio vezu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sljastrava 04.09.2022.

    Šta će ti ofucana roba?Možeš ti i boljega naći,mlađega,ljepšega......

  • japanokinezjapano 04.09.2022.

    Nije on uzalud bio snajperist.

  • mala vatra 04.09.2022.

    Još jedna sapunica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare