To je to što me zanima!

Irina Shayk objavila fotografiju staru 20 godina i oduševila

Zaradila je time brojne komplimente, a oduševljeni fanovi pišu joj kako je već tad, te davne 2000. godine bilo potpuno jasno da će biti prava ljepotica.
Vidi originalni članak

Manekenka Irina Shayk (34), koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta, svoje je obožavatelje na Instagramu razveselila fotografijom starom 20 godina. Na uspomeni iz 2000. godine pozira kao 14-godišnjakinja u rodnoj Rusiji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zaradila je time brojne komplimente, a oduševljeni fanovi pišu joj kako je već tad bilo potpuno jasno da će biti prava ljepotica. Irina je rođena u gradu Yemanzhelinsku, ali nije poznato je li i fotografija uslikana upravo tamo. 

Osim uspješnom manekenskom karijerom, Shayk je naslovnice punila i s dva planetarno popularna bivša partnera. S Cristianom Ronaldom (35) bila je od 2010. do 2015., a s Bradleyjem Cooperom (45) od 2015. do prošle godine. 

MANEKENKA ISKRENO Irina nakon veze s Bradleyjem: 'Ima dana kad se raspadam...'

S holivudskim glumcem ima kćer Leu (3) koju je rodila u Los Angelesu u ožujku 2017. godine. Za vrijeme dok je u kinima diljem svijeta igrao Cooperov film 'Zvijezda je rođena', u kojem on i Lady GaGa (34) postaju fatalni par, Shayk je mjesecima bila u središtu nagađanja kako je filmska romansa postala stvarna. Na kraju su ona i Cooper zaista prekinuli, a pjevačica nije bila ta koja im je presudila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SaraLee 16.04.2020.

    Na ovoj staroj slici izgleda kao Indijka

  • triangle 16.04.2020.

    Ljepotica

Komentiraj...
Vidi sve komentare