To je to što me zanima!

Irina Shayk prošetala je New Yorkom, zasjenila ju je kćerkica

Djevojčica se uživjela u ulogu male balerinu u baby roza haljinici. Irina nije krila veselje svojom nasljednicom, a pritom je ponovno iznenadila stajlingom pa je odjenula košulju/haljinu u znaku Star Warsa
Vidi originalni članak

Lea De Seine (2), jedinica holivudskog glumca Bradleyja Coopera (44) i ruske manekenke Irine Shayk (33), u svojoj je posljednjoj bezbrižnoj šetnji New Yorkom s majkom pokazala da je naslijedila sve što treba jednoj zvijezdi. Njih dvije su nasmijano prošetale Manhattanom, a djevojčica je bila oduševljena odabirom garderobe.

Uživjela se u ulogu male balerinu u baby roza haljinici od tila i prikladnim sandalicama. Irina nije krila veselje svojom nasljednicom, a pritom je ponovno iznenadila stajlingom. Odlučila se za košulju/haljinu outfit, i to u znaku Star Warsa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Inače, manekenka je nedavno prekinula četverogodišnju vezu s Cooperom. Prije mjesec dana paparazzi su je 'ulovili' u zagrljaju drugog muškarca, međutim, ruskinja je uhvaćena i u prisnom društvu manekenke Stelle Maxwell (29), koja je poznata po burnoj vezi s glumicom Kristen Stewart (29).

Zbog toga su počela šuškanja kako je Irina Bradleya možda zamijenila novom djevojkom. Zajedno su bile u izlasku u noćnom klubu u New Yorku, a manekenka nije previše pažnje obraćala na okupljene fotografe. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANOM ZIBAR:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vjevegrica 26.09.2019.

    interesantno mi je kako muškarci gotovo uvijek varaju žene s ružnijim ženama od svoje

  • 24.09.2019.

    irina ljepotica

  • I_v_a_n 24.09.2019.

    Da ja stavim Star Wars kosulju bio bi nerd a ne stajling, cudnog li svijeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare