To je to što me zanima!

Iris i Marko Livaja u zagrljaju ušli u Novu godinu: 'A kako će tek gorjeti ova 2024. godina...'

Bivša manekenka Iris Livaja i nogometaš Marko Livaja u braku su od 2022. godine, a zajedno imaju dvoje djece; kći Elizabet i sina Lorenza
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Iris Livaja (43) zaželjela je svojim pratiteljima sretnu Novu godinu objavom fotografije sa suprugom, nogometašem Markom Livajom (30). 

SPOJ ZAVODLJIVOSTI I ELEGANCIJE Iris Livaja je u vrućim izdanjima podsjetila na manekenske dane

- A kako će tek gorjeti ova Nova 2024. Sretna Nova godina. Zdravlja, sreće... gazite bez straha. To vam želi obitelj Livaja - poručila je Iris koja je nasmiješeno pozirala u Markovom zagrljaju. U pozadini se vidi i vatromet.

Podsjetimo, par se upoznao 2014. godine, kada je on imao 20, a ona 34 godine. Kći Elizabet dobili su 2016., a 2021. sina Lorenza. Vjenčali su se nakon osam godina veze, u svibnju 2022.

- Kada sam ga tek upoznala, mislila sam - on je malo mlađi, on je mislio - ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo da će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I eto, pokazalo je - rekla je Iris svojevremeno za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO: TI SI ŽELJA MOG ŽIVOTA BY LIDIJA BAČIĆ LILLE

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Don Giovanni 02.01.2024.

    A moj Marko jesi mogao nać šta mljađe ko Štimac. Eto da si išo igrat za Dugopolje bolje bi prošao...

  • 1TRNJAN 02.01.2024.

    Par se upoznao kad je on imao 20 a ona 34. Nekaj tu ne štima ili sam ja prekonzervativan.

  • 01.01.2024.

    Baba

Komentiraj...
Vidi sve komentare