To je to što me zanima!

Iris Novković izvlačila kuglice kao Tina Katanić i Hana Rodić

Dijelom istog projekta su i bivša stanarka Big Brother kuće Ana Kovačec i Jelena Katarina Kapa, koju hrvatska javnost pamti kao bivšu Miss turizma...
Vidi originalni članak

Manekenka Iris Volf (26) radila je kao voditeljica internacionalne lutrije. Iris se izvlačenjem sretnih kuglica pohvalila na društvenim mrežama.

Istim poslom bavile su se i reality zvijezde Hana Rodić (21) i Victoria Memić (23).

- Još stojim na nogama, valjda se neću srušit do dva ujutro - napisala je Hana uz fotografiju kojom se prisjetila dana kad je bila 'zvijezda lutrije'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Za loto djevojku sam bila mjesec dana na obuci i odradila jedan dan. Drugi dan sam dobila već otkaz, šefu se nije svidjela moja boja glasa - priznaje nam Victoria.

'HODAJUĆA PERVERZIJA' I Victorija je izvlačila kuglice: 'Dobila sam otkaz zbog glasa'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dijelom istog projekta su i bivša kraljica Hrvatske Tina Katanić (34) i Jelena Katarina Kapa (25), koju hrvatska javnost pamti kao bivšu Miss turizma. 

Trogiranka Jelena tim projektom krenula je stopama svog dugogodišnjeg dečka Joška Lokasa (46), voditelja kviza 'Šifra', a fotografijama s posla često se hvali na društvenim mrežama. 

Prošle godine e i bivša stanarka Big Brother kuće Ana Kovačec (24) na profilu svoje društvene mreže pohvalila da je dobila novi posao, također kao loto djevojka.

Sa službenog profila lutrije su postavili nekoliko snimki koji prikazuju sve hostese koje su bile dijelom projekta. Hana, Tina, Ana i Jelena izvlače sretne kuglice uživo, a s internet igračima komuniciraju isključivo na engleskom jeziku.

 

Podsjetimo, Iris Volf je prije dva dana rodila djevojčicu Si u bolnici Merkur u Zagrebu pjevaču Borisu Novkoviću (50). Par je presretan zbog prinove.

- Osjećam se predivno, uz rođenje moja dva sina ovo mi je najznačajniji i najsretniji dan u životu. Sve je proteklo lijepo i prirodno - rekao je Boris za 24sata i dodao: 

- Bio sam na porođaju, nije me bilo strah. Porođaj je uz pomoć doktora Darka Skalaka prošao u najboljem redu - objašnjava pjevač. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

VIDI OVO: Ovi horoskopski znakovi najbolji su u krevetu, ali na jedan potpuno drugačiji način. Jeste li i Vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kirbi78 06.04.2019.

    Izvlačila je čije kuglice?

  • 06.04.2019.

    A koje kuglice izvlači ili navlači molim

  • MrMojoRisin 06.04.2019.

    Ne znam zašto mi pada na pamet izvlačenje azijskih kuglica 🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare