To je to što me zanima!

'Iron Maiden': Ženski Iron Man napokon je dobio novo ime

Marvelov novi ženski Iron Man, Riri Williams sada će biti poznata i pod vlastitim aliasom. Nakon što je Tony Stark odustao od nošenja poznatog oklopa, nove snage su uskočile u igru
Vidi originalni članak

Marvelov novi ženski Iron Man, Riri Williams sada će biti poznata i pod vlastitim aliasom. Više detalja dao je pisac stripova, Brian Michael Bendis.

- 'Iron Woman' bi nekima djelovalo previše staromodno. 'Iron Maiden' bi izazvalo previše pravnih problema. Ironheart je idealno ime jer ne govori samo o duši lika, već i o čitavoj Iron Man franšizi - objasnio je Bendis pri opisivanju novog imena.


- Tony oklop na sebe stavlja kako bi si zaštitio srce. Ona oklop stavlja zbog potpuno drugačijih razloga, no svejedno je povezano sa srcem. Kada se upoznate s njenom pričom, biti ćete oduševljeni koliko je njen alias jednostavan, ali i briljantan - dodao je stripaš.

Više detalja pročitajte na IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dennyy 24.08.2016.

    glupost.. samo je jedan Iron Man, Tony Stark.. ovo će biti kao i sa ovim ženskim Ghostbustersom.. ne razumijem tu potrebu da se žene gura u takve uloge, kao i one priče o ženskom James Bondu

  • Big_Daddy 👊😎 23.08.2016.

    Iron girl.

Komentiraj...
Vidi sve komentare