To je to što me zanima!

Isklesani Apoloni oduševili posjetitelje Green Gold Cluba

Šestorica atraktivnih plesača u zavodljivim tematskim kostimima zaplesali su uz ritmove elektronske glazbe. Najsretnije Zagrepčanke su sudjelovale u performansu
Vidi originalni članak

Neodoljivi erotski plesni show performera grupe Total Knockout zagrijao je prohladni zagrebački vikend i oduševljenim posjetiteljima donio uzbudljivu noć prepunu iznenađenja. Šestorica atraktivnih plesača u zavodljivim tematskim kostimima zaplesali su uz ritmove elektronske glazbe, a najsretnije Zagrepčanke dobile su priliku sudjelovati u performansu koji je užario atmosferu u prepunom Green Gold Clubu.

Prvi ovogodišnji jesenski vikend upotpunio je i nastup Showtime Banda uz široki glazbeni repertoar i pravi zabavni show, a vrhunska produkcija, LED ekrani i osvjetljenje koji krase novu, veliku pozornicu Green Gold Cluba posjetitelje su odveli u svijet čarobne plesne pustolovine koja ostavlja bez daha.

petak 2. listopada na rasporedu je uzbudljiva noć uz rezidente popularnog Exit festivala Perpetuum mobile, dok je subota 3. listopada rezerviran za Prohibition party i ljubitelje elektronske glazbe koji će plesati uz ritmove DJ Don Toma.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ovca009 29.09.2015.

    Je, bas su me odusevili, ko neke stiliste

Komentiraj...
Vidi sve komentare