To je to što me zanima!

Iskoristio je dobrotu i glumice Mikulić: Znači dno! Srce mi puca

Prestanite mi slati upite za objavu apela za pomoć jer ih više objaviti neću!! A ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila, jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu, napisala je
Vidi originalni članak

Glumicu Marijanu Mikulić (39) razbjesnila je priča o muškarcu koji je tražio novac za bolesnu suprugu pa je sve novčane donacije potrošio na ovisnost o kocki. I ona je sudjelovala u donacijama pa se oglasila na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Znači, dno!! Koliko je moguće biti govno, koliko je moguće obmanjivati!! Koliko je taj čovjek novaca dobio, ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti!! - napisala je te dodala:

- Prestanite mi slati upite za objavu apela za pomoć jer ih više objaviti neću!! A ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila, jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu.

MIKULIĆ NA LJETOVANJU: 'Sina sam vodila na Hitnu, a netko mi je htio hakirati profil'

Inače, muškarac je uhićen krajem 2020., uz kaznenu prijavu za prijevaru i pranje novca, piše Telegram.

Prema tvrdnjama istražitelja, zlorabio je nešto više od 3,1 milijun kuna prikupljenih donacija. Kako stoji u prijavi, novac je trošio za svoje potrebe, a velik dio iznosa potratio je, sumnjaju, u online kladionicama.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • StjepanValjak 14.01.2021.

    dobro bi joj došao dr Paul Nasiff

  • StjepanValjak 14.01.2021.

    Dok je imao para bio joj je dobar

  • jamesbond7777 14.01.2021.

    Koliko sad ima nepravilnosti 🙄🙄kaj se zna. A kaj se nezna i nikad se nebu znalooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare