To je to što me zanima!

Ispovijest glumice: Redatelj me seksualno iskoristio na audiciji

Britanska glumica Thandie Newton u nedavnom je intervjuu otkrila da ju je na početku karijere seksualno iskoristio jedan poznati redatelj dok je kod njega bila na audiciji
Vidi originalni članak

Gurao mi je kameru ispod suknje i tražio je od mene da si diram grudi i da razmišljam o seksu s muškarcem s kojim sam trebala glumiti, ispričala je Thandie Newton (43). 

Glumici, poznatoj po ulogama u filmovima 'Nemoguća misija 2' i Oscarom nagrađenom 'Crash', to se dogodilo na početku karijere. Iako joj je situacija bila čudna, ipak je to učinila jer je s njima u sobi bila i casting redateljica. Ulogu nije dobila, ali je producenta tog filma srela na jednom filmskom festivalu. U prolazu joj je dobacio: 'Oh Thandie, baš sam te nedavno gledao'. 

Glumičin muž pitao je producenta na što misli, a on je otkrio da redatelj snimku Thandiejeve audicije pokazuje prijateljima u svojoj kući i da ju koristi za samozadovoljavanje. 

- Bila sam tako naivna kada sam počinjala i sada sam shvatila da moramo upozoriti mlađe. Nadam se da će moje priznanje spriječiti barem jedan takav slučaj - kazala je Newton u intervjuu za W Magazine. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • frabrne 03.07.2016.

    Mislim da je prije ona iskoristila njega, jer je svjesno dala p..du da bi dobila ulogu a sad izigrava nevinu žrtvu.

  • _l_ 01.07.2016.

    pogledajte serijal audicija "kozjak". to je realnost!

  • _l_ 01.07.2016.

    pogledajte serijal audicija "kozjak". to je realnost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare