To je to što me zanima!

Ispunili mu želju: Ivaniševići su Emanuelu poklonili mini quad

Emanuel Ivanišević od roditelja je dobio motor mini quad na četiri kotača, a seka Amber mu je kupila igru Bakugani, piše Story. Imao je tortu u obliku autića iz filma
Vidi originalni članak

Sin bivšeg tenisača prošli tjedan proslavio je četvrti rođendan, a obitelj mu je priredila proslavu kakvu će zauvijek pamtiti, donosi Story. Goran (40) i Tanja Ivanišević (32) te njihova osmogodišnja kći Amber malom Emanuelu kupili su sve što je želio i jako ga usrećili. 

Dječak je od roditelja dobio motor mini quad na četiri kotača, a seka mu je kupila igru Bakugani. Emanuel je s tridesetak prijatelja rođendan proslavio u dječjoj igraonici. Klince je najviše razveselila torta u obliku autića iz Emanuelova omiljenog crtanog filma 'Auti'. 

Tanja je Emanuela rodila u privatnoj minhenskoj klinici Grosshadern. Goran je prisustvovao porođaju. U istoj je klinici rodila i kćer Amber. 

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 13

  • DA-POPIZDIŠ 19.10.2011.

    i takvi se roditelji čude kaj na kraju svojoj djeci kupuju vjence i pokapaju ih!

  • istina52 19.10.2011.

    porazno je kad roditelji ne dopuste djeci da odrastu da ona odluče tada da li žele kamere, fotografije i priče o sebi, ako to uporno čine to je zato što ne mogu ništa reći o sebi što je mnogo važnije od otkrivanja intime njihove djece...

  • Nanana90 19.10.2011.

    Hahahaha pa ja ne mogu vjerovati da pišete što je on kupio svojoj djeci, hello?! Ali kad smo već kod njega, skroz mi je antipatičan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare