To je to što me zanima!

Isti su tek plavi uvojci: Ovako je nekad izgledao Ivan Pažanin

Najpoželjniji kuhar nekad je izgledao potpuno drugačije. Pažanin je imao plave uvojke te nije imao bradu, a jednom prilikom ispričao je kako je svojedobno imao čak 120 kilograma
Vidi originalni članak

Na Ivana Pažanina (33) kojeg trenutno gledamo u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', mnoge su žene bacile oko. Za Splićaninom je uzdisala čak i Lidija Bačić, a nakon toga on je otkrio da je njegovo srce osvojila Andrea Koprčina (26).

Ipak, najpoželjniji kuhar nekad je izgledao potpuno drugačije. Pažanin je imao plave uvojke te nije imao bradu, a jednom je otkrio kako je u svojedobno imao čak 120 kilograma, ali je onda odlučio korigirati prehranu i vježbati.

Splićanin se u inozemstvu specijalizirao za mediteransku, francusku i talijansku kuhinju, a njegove specijalitete su kušali čak i članovi kraljevske obitelji i mnoge filmske zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 116

  • pan.dora 02.03.2017.

    Ja ne volim kuruzne

  • blondie8 02.03.2017.

    Pažanin je daleko simpatičniji od Špičeka, koji se duri bez veze i užasno je iritantan, stalno provocira i smeta mu, što je netko bolji od njega. Špiček uvažava samo ono što njemu odgovara, za mene nije pravi kuhar, koji voli samo svoju hranu iz unutrašnjosti, još puno toga se može reći o njemu, ali nema više interesa, jer mi je vizualno i karakterno nula...

  • 01.03.2017.

    Kao da ima smotanu sarmu na glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare