To je to što me zanima!

Isti ukus: Tata Jacko inspirira svog sina Princea u odijevanju

KAKAV OTAC, TAKAV SIN Prince (14) 'isfurao' je crno odijelo, kravatu, crne cipele i obavezni Michaelov modni dodatak - crvenu traku oko ruke. Tata mu je očito uzor
Vidi originalni članak

Michael Jackson počeo je odijevati crna odijela i crvene košulje krajem 80-ih godina prošlog stoljeća kad je završio sa snimanjem albuma 'Bad'. Taj militaristički styling uvijek je nadopunjavao crvenom trakom oko ruke. Takva traka u nekim dijelovima svijeta nosi se u znak žaljenja za pokojnikom, a Jacko ju je nosio u čast djece koja pate u svijetu.

Michaelov sin Prince Jackson (14), kojeg ima iz braka s medicinskom sestrom Debbie Rowe (52), pojavio se u Berlinu na dobrotvornoj zabavi odjeven poput oca. Nosio je crno odijelo, kravatu, crne cipele i obavezni Michaelov modni dodatak - crvenu traku oko ruke. Ovo je bio prvi put da se Prince pojavio u javnosti bez rodbine, sestre Paris (13) i brata Blanketa (10). Prince je najavio aukciju papira na kojem je Michael ručno napisao tekst pjesme 'Bad'. Aukcija će biti 10. studenog, a novac je namijenjen djeci s poteškoćama u razvoju.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mindunique 26.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • silvo 25.09.2011.

    pljunuti ćaća....čak je i crn na njega...

  • stephanie 25.09.2011.

    ahahahaha, pa nemojte tako:) svi smo izgledali katastrofa u tim godinama dok smo se razvijali:) heh

Komentiraj...
Vidi sve komentare