To je to što me zanima!

Istražili smo koji glazbenici baš na sam Božić slave rođendan

Mora biti posebno lijepo kad osim velikog blagdana Božića, slavite i rođendan. Kakav je to osjećaju znaju i neki glazbenici rođeni upravo 25. prosinca
Vidi originalni članak

Mora biti posebno lijepo kad osim velikog blagdana Božića, slavite i rođendan. Kakav je to osjećaju znaju i neki glazbenici rođeni upravo 25. prosinca. Među njima je legendarna Annie Lennox koja će ovog Božića proslaviti 62. rođendan. Što u grupi Eurythmics, što u samostalnoj karijeri Annie je prodala više od 80 milijuna primjeraka albuma, ali se etablirala i kao žestoka politička aktivistica.

Posebno je zanimljivo da je čovjek koji je otpjevao mnogima najdraži božićni hit, 'Fairytale of New York', Shane Mac Gowan, rođen upravo na sam Božić, 1957., dakle slavi 59 godina. 

Pjevačica koja je jako zabljesnula, a onda malo pala u drugi plan, Dido, ili punim imenom Dido Florian Cloud de Bounevialle O'Malley Armstrong, rođena je na sam Božić, 1971. godine. Albumima 'No Angel' i 'Life for Rent' pomela je većinu svjetskih top lista. Nominirana je i za Oscara, za pjesmu u filmu 'Hours', a zadnji je album objavila prije tri godine-

I za kraj, sretan ćemo 49. rođendan, na Božić poželjeti Borisu Novkoviću. Ponosni je otac dva sina, objavio brojne hitove, a proslaviti možete uz neke od ovih: 'Jaći od sudbine', 'Kuda idu izgubljene djevojke', 'Vukovi umiru sami', 'Daleko', 'Ko je kriv' i mnoge druge.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare