To je to što me zanima!

Istraživanja pokazala: Ova žena ima najljepše tijelo na svijetu...

Mjere idealnog tijela pripadaju manekenki koja već godinama nosi titulu vlasnice najboljeg tijela na svijetu
Vidi originalni članak

Kroz godine se ideali savršenstva često mijenjaju, pa tako i pojam 'idealne' ljepote. Studije u Teksasu su nedavno zaključile da je idealna žena ona čiji je oblik tijela 'puniji'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Savršeno tijelo, prema znanstvenicima, ima BMI od 18,85 s poprsjem od 93 centimetara, strukom od 61 centimetara i bokovima od 87 centimetara. Drugo istraživanje je pokazalo da je omjer bokova i struka važan, a idealan je 0,65 – 0,75.

Sve te mjere odgovaraju manekenki Kelly Brook (43) koja već godinama nosi titulu vlasnice najboljeg tijela na svijetu. 

Kelly je ispričala kako se tek sada, s 43 godine, osjeća ugodno u svojoj koži.

- Mene su fotografirali skoro svakog dana života i zaista mogu vidjeti dokaze tih nesretnih vremena. Pogledam svoje stare slike i kažem: 'Oh, tada sam bila stvarno mršava', a onda se sjetim da sam bila mršava jer mi se tad nešto dogodilo - rekla je Kelly ranije, piše Daily Mail.

'IZGLED NIJE TOLIKO BITAN' Kelly Brook dobila je titulu žene sa savršenim tijelom, a danas je najsretnija s nekoliko kila viška

Plastičnim se operacijama nikada nije podvrgavala, a proslavio ju je njezin bujni dekolte. U međuvremenu je 'nabacila' nekoliko kilograma, no njima se ne zamara i ponosno ih nosi. Odjeća koju Kelly nosi je veličina između 40 i 44, što je mnogima u svijetu slavnih nepojmljivo.

Podsjetimo, manekenka je u braku s glumcem Jeremyjem Parisijem od prošle godine, a otkad je s njim u braku, samopouzdanje joj je poraslo.

- Nije slučajnost da sam najsretnija u svom tijelu sad kad sam udana, kad radim ono što volim s ljudima koji su mi dragi, kad sam nešto starija i zrelija i kad je općenito u mojoj obitelji sve dobro i svi su zdravi - rekla je ranije.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Zlatna Vuga 31.05.2023.

    Nisu ti znanstvenici vidjeli naše Lile i Žanamari

  • 30.05.2023.

    Ni blizu

  • japanokinezjapano 30.05.2023.

    Daj budimo realni, šta nama će Amerikanci govoriti šta je idealno. Neka dođu jednu subotu u Šibenik ili Pulu da vide šta je idealno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare