To je to što me zanima!

Isus opet u kinima: Mel Gibson namjerava snimiti 'Pasiju 2'

Redatelj i glumac Mel Gibson te scenarist Randall Wallace rade na nastavku poznatog i popularnog filma o zadnjim trenucima Isusa Krista, 'Pasiji'. Ovaj put dobivamo film o Uskrsnuću
Vidi originalni članak

Randall Wallace, scenarist s kojim je Mel Gibson već radio prije, na 'Hrabrom srcu', za kojeg je Wallace bio i nominiran za nagradu Oscar, potvrdio je glasine da je počeo opet raditi na filmu za Mela Gibsona. Pisac je istovremeno naglasio i da je u pitanju film o Kristovom Uskrsnuću.

Gibson i Wallace su zadnji put ozbiljno raspravljali o nastavku 'Pasije' tijekom snimanja novog filma Mela Gibsona, 'Hacksaw Ridge', na kojem je Wallace i surađivao kao koscenarist.  

Prisjetimo se, 'Pasija' je još uvijek najuspješniji nezavisni film u povijesti, sa zaradom od preko 600 milijuna dolara, na minijaturnom proračunu od samo 30 milijuna.

- Evangeličke zajednice smatraju 'Pasiju' najuspješnijim holivudskim filmom, i misle da bi nastavak mogao biti još veći - izjavio je Wallace.

Nevezano za Gibsona i Wallacea, Sony je u veljači izbacio film 'Risen', o Kristovom uskrsnuću. Film je zaradio skromnih 46 milijuna, no i proračun mu je bio jednako skroman, samo 20 milijuna dolara.

O daljnjim vijestima moći ćete pravovremeno pročitati u našoj rubrici FILM.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 12.06.2016.

    kad čovjek zna posao zašto ne

  • sunčanana 11.06.2016.

    Veselim se nastavku i nadam da će biti jednako dobar. Risen sam pogledala, nije loš.

  • 10.06.2016.

    to je jedini film koji me dotuče ali ujedno i podigne,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare