To je to što me zanima!

'It': Smrtonosni klaun će nam još jednom lediti krv u žilama

Strašni klaun Pennywise koji ubija djecu tjerao je strah u kosti prije 27 godina. U mini seriji 'It' tumačio ga je Tim Curry, a u filmskoj adaptaciji utjelovljuje ga Bill Skarsgård
Vidi originalni članak

Tijekom nedjeljne dodjele MTV-jevih nagrada je izbačen još jedan foršpan za nadolazeći horor film 'It'. Da podsjetimo, prethodni je foršpan uspio 'zaraditi' 197 milijuna pregleda u samo 24 sata, čime je bez problema svrgnuo foršpan osmog nastavka 'Brzih i žestokih' s trona.

Kao i do sada, foršpan nam samo daje naznake koliko će jezivi klaun uistinu biti strašan. No i sa samo tim naznakama, možemo reći da je prikaz strašnog stvorenja i dan danas jezovit. Čak 27 godina poslije serije, prizor klauna koji jede djecu još izaziva iste osjećaje kao i kada se pojavio..

Pogledajte foršpan

Strašni klaun Pennywise koji ubija djecu tjerao je strah u kosti prije 27 godina. U mini seriji 'It' tumačio ga je Tim Curry, a u filmskoj adaptaciji koja će se u kinima pojaviti početkom rujna utjelovljuje ga Bill Skarsgård.  Film se u kinima očekuje 8. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DamTi18cm 08.05.2017.

    Wooo. Jedva cekam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare