To je to što me zanima!

Iva Alilović: Ako bude dečko bit će Mato, a djevojčica Marija

Iako još ne znaju spol bebe, supružnici su već odabrali imena koja će nadjenuti djetetu, piše Story. Iva je u prvom tromjesečju trudnoće. Paru će to biti drugo dijete
Vidi originalni članak

Supružnici su na Svjetskom rukometnom prvenstvu u Španjolskoj doznali da će se njihova obitelj na ljeto povećati za još jednog člana, piše Story. Buduća magistra menadžementa Iva Alilović u prvom je tromjesečju trudnoće.

- Medalju sam posvetio sinu i supruzi koja me prati u svemu i koja mi je najveća podrška - poručio je rukometni vratar Mirko Alilović i našalio se kako je presretan što će njihov jednoipolgodišnji sin Ivan dobiti malo pojačanje za pravljenje nereda.

Iako još ne znaju spol djeteta, supružnici su već odabrali imena koja će nadjenuti djetetu.

- Ovaj je put na meni red da odaberem ime. Ako bude curica, bit će Marija, po mojoj mami koja mi je velika podrška u životu, a ako bude dečko, nazvat ćemo ga Mato - otkrila je Iva i dodala da joj je najvažnije da dijete bude živo i zdravo.

Par je prohodao sredinom 2010. godine dok su bračne zavjete izmijenili potkraj travnja 2011. godine u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici. Na vjernost pred Bogom zakleli su se dva mjeseca kasnije u rodnoj Hercegovini. 

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Hrvatica1929 31.01.2013.

    Ja molim Boga da bude curica i da bude na mamu ;) ma nek bude živo i zdravo sve drugo je nebitno

  • user_167916 31.01.2013.

    Zgodna žena !

  • niele 30.01.2013.

    prelijepa zenskica, nek im je sretno i nek su im djecica ziva i zdrava!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare