To je to što me zanima!

Iva Bagić bori se s rakom i nakon 5. teške operacije...

Voditeljica RTL-a se u Švicarskoj oporavlja od pete operacije raka, a njenu obitelj su financijski iscrple godine borbe sa zloćudnom bolešću
Vidi originalni članak

Krajem travnja voditeljica RTL-ove emisije “Look” Iva Bagić (24) bila je na petoj operaciji zloćudnog tumora na mozgu. Nakon operacije u KB-u Rebro njezin otac Željko, bivši savjetnik predsjednika Stjepana Mesića, i majka Vesna odveli su je u Švicarsku da se oporavi. Tretmani koji Ivi pomažu da ozdravi iznimno su skupi, a obitelj su financijski iscrpile godine borbe sa zloćudnom bolešću. Stoga su Ivini kolege s RTL-a organizirali humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava.
- Budući da je to naša interna inicijativa, ne bismo ništa komentirali - rekli su s RTL-a. Roditelji su uz nju svakodnevno, a terapije znaju biti jako naporne i bolne. Ivi Bagić rak su dijagnosticirali u dobi od 19 godina. Život zagrebačke “zlatne djevojke”, potpuno se promijenio. Kavice na špici zamijenili su posjeti odjelu onkologije, gdje je je stekla nove prijatelje. Našla je i novog dečka. Nakon druge operacije tumora morala je na kemoterapije. Obrijala je dugu, prekrasnu plavosmeđu kosu, dotad svoj zaštitni znak.
- To je samo kosa. Narast će. Tata kaže da sam mu baš lijepa ovako ćelava - govorila je Iva i perike nosila samo u emisiji. Marljivo je učila za ispite na Pravnom fakultetu gdje je pred diplomom. Pričala je da je posebno  usrećuju njezini psi, mobs Božo i staford Grammy koje zove “moji blizanci”.
- Život je prelijep da bih ga se odrekla - kaže voditeljica, čiji su hrabrost i vedrina inspiracija svima koji su je upoznali.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • splicanka_ 13.06.2009.

    ko ovo na podrskama stavlja lose komentare...to su glupi ljudi

  • dlovnicki 10.06.2009.

    tako lijepa i mlada..nije posteno kad se dogadjaju ovakve stvari ali ona je veliki borac i vjerujem da ce pobjediti ovu strasnu bolest.. Iva, drzi se i bez predaje, kao i do sada... :)

  • bluesky 08.06.2009.

    ZDRAVI IMAJU 1000 ŽELJA,BOLESNI SAMO JEDNU.Neka ti Bog da snage tebi i tvojima.Svako dobro!

Komentiraj...
Vidi sve komentare