To je to što me zanima!

Iva Balaban: 'Nismo kupili jahtu, mi prodajemo brod’

Iva i Boško Balaban kažu da zbog njegovih treninga nemaju vremena za plovidbu. Tvrde kako nisu izdvojili 1,4 milijuna kuna za novu jahtu
Vidi originalni članak

Iznenadili smo se pročitavši da smo za cruiser Four Winns Vistu 338 platili 1,4 milijuna kuna. Ni ja ni Boško nismo posjetili 17. Međunarodni sajam sporta i nautike. Mi ionako prodajemo naš stari brod Princess, a novi nam ne treba, rekla je Iva Balaban, supruga Dinamova napadača Boška. Dodala je da Boško, otkako igra za Dinamo, više nema vremena za odmor.
- Ljeti Boško za godišnji s obitelji može izdvojiti pet dana, pa nam brod za tako malo vremena nije potreban - ispričala je Iva. Bračni par Balaban prošle se godine iz Belgije, gdje je Boško igrao, vratio u Zagreb. Roditelji su 4,5-godišnje kćeri Taishe i 4-mjesečnog sina Ivana. Boško je bio u bolnici kako bi nazočio rođenju drugog djeteta.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • -mariela- 25.02.2008.

    Auuu tri pm.koji clanak,pun informacija,i to jakoooo vazni..Jesu kupili jahtu,nisu kupili..pa slijedi cjela biografija obitelji Balaban u pet recenica.Eh,kad se nema sta pametnije,onda triba popunit prostor pa sa cim bilo..iii ??? sta se ovdje tilo rec?..Jahta,djeca,porod,belgija??...kratak jasan tekst:-) a ja opet nista ne skontah:-)

  • strijelac 25.02.2008.

    Zove se Tasha!

  • Inkoba 25.02.2008.

    TAISHA hahahahahahahhahahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare