To je to što me zanima!

Iva: Imam motor od 125 kubika, osjećam se kao neka bajkerica

Manekenka Iva Dragović zasitila se pista i učlanila u centar za prirodno roditeljstvo. Uz to volontira u centru za djecu s cerebralnom paralizom i Downovim sindromom
Vidi originalni članak

Svako jutro rola po Jarunu, zimi vozi snowboard, a na proljeće jaše. Iva Dragović (31) u intervjuu za 24sata Express otkrila koje su sve njene tajne kad je riječ o održavanju vitke linije te koju kozmetiku koristi. Ne voli se šminkati. Mnogi kažu da su joj najjači adut noge.

Za 24 sata Express ispričala je čime se sad bavi i koji su joj ciljevi u životu. Podijelila je svoja iskustva o radu s djecom s cerebralnom paralizom i Downovim sindromom. Otkrila je i kakvi je muškarci mogu privući i što na dečku prvo zamijeti kad ga ugleda.

Intervju u cijelosti pročitajte u 24sata Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • purger 1100 07.04.2011.

    ... za volontiranje čista petica,a i za sve ostalo jer cura nije "glumica" za razliku od puno takvih cura koje kažu i rade svašta samo da bi bile u novinama...a da su noge njezin glavni adut. . .samo oni koje nisu imali priliku upoznati Ivu mogu to izjaviti. . .ali da ima lijepe noge stoji :-)

  • MpH 07.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MpH 07.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare