To je to što me zanima!

Iva je miss showa, ali usne su 'ukrale' kadar: Čemu pumpanje

Iva je nerijetko dotjerana i brine o svom izgledu, a rijetke su prilike kada njezino lice itko može vidjeti bez šminke. Ipak, budno oko kamere zabilježilo je i taj trenutak...
Vidi originalni članak

Jedina Hrvatica u srpskom realityju 'Zadruga', Iva Grgurić (26), još jednom se našla u središtu pozornosti. Na samom početku showa, tradicionalno je organizirano natjecanje 'Izbor za misicu i mistera Zadruge'. Tada su, prema ocjeni svojih cimera, ove laskave titule odnijeli Iva i Vladimir Tomović.

Iako su mnogi isticali da je ova Hrvatica najzgodnija natjecateljica treće sezone showa, neki od zadrugara su joj kasnije govorili da nije toliko lijepa te da nije trebala pobijediti u natjecanju za izbor ljepote.

Iva je nerijetko dotjerana i brine o svom izgledu, a rijetke su prilike kada njezino lice itko može vidjeti bez šminke.

FANOVI KOMENTIRALI Zadrugarka Iva popravila grudi i usne: Nisu ti trebale operacije

Ipak, budno oko kamere zabilježilo je i taj trenutak, dok je ona spavala u sobi za izolaciju nedaleko od bivšeg dečka Stefana Karića. Iako je sakrila oči, kamera je uspela zabilježiti donji dio Ivinog lica, a kadar su 'ukrale' njezine usne.

- Iva je prije izgledala mnogo ljepše, ne znam čemu to pumpanje usta, zato je pola ne razumijem kad priča, kao da joj usta utrnu - jedan je od komentara ispod videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • smradacdubrava 31.01.2020.

    Ja to Nemrem gledat

  • Science of the Lambs 31.01.2020.

    Može pumpat šta god hoće, i dalje je ružna.

  • turhan 31.01.2020.

    Iva je pricala da je pumpala gornju usnu zbog progenije ( donja vilica izbocenija nego gornja)koju ocigledno ima samo kad ju malo bolje pogledate kad prica . Iako se progenija rijesava operacijom,ai nije prvi puta da cujem da ljudi koji imaju progeniju kazu da ce napumpat gornju usnu i misle da ce tako nestat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare