Show

Komentari 13

Iva je miss showa, ali usne su 'ukrale' kadar: Čemu pumpanje

Iva je miss showa, ali usne su 'ukrale' kadar: Čemu pumpanje

Iva je nerijetko dotjerana i brine o svom izgledu, a rijetke su prilike kada njezino lice itko može vidjeti bez šminke. Ipak, budno oko kamere zabilježilo je i taj trenutak...

Jedina Hrvatica u srpskom realityju 'Zadruga', Iva Grgurić (26), još jednom se našla u središtu pozornosti. Na samom početku showa, tradicionalno je organizirano natjecanje 'Izbor za misicu i mistera Zadruge'. Tada su, prema ocjeni svojih cimera, ove laskave titule odnijeli Iva i Vladimir Tomović.

Iako su mnogi isticali da je ova Hrvatica najzgodnija natjecateljica treće sezone showa, neki od zadrugara su joj kasnije govorili da nije toliko lijepa te da nije trebala pobijediti u natjecanju za izbor ljepote.

Iva je nerijetko dotjerana i brine o svom izgledu, a rijetke su prilike kada njezino lice itko može vidjeti bez šminke.

Ipak, budno oko kamere zabilježilo je i taj trenutak, dok je ona spavala u sobi za izolaciju nedaleko od bivšeg dečka Stefana Karića. Iako je sakrila oči, kamera je uspela zabilježiti donji dio Ivinog lica, a kadar su 'ukrale' njezine usne.

- Iva je prije izgledala mnogo ljepše, ne znam čemu to pumpanje usta, zato je pola ne razumijem kad priča, kao da joj usta utrnu - jedan je od komentara ispod videa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci