To je to što me zanima!

Iva Majoli Denisu: Našla sam novog dečka i baš sam sretna

ZALJUBLJENA Bivša tenisačica svaki vikend avionom leti u Crnu Goru kako bi se vidjela s 43-godišnjim poduzetnikom koji ju je osvojio. Denis nije bio čovjek za nju
Vidi originalni članak

Iva Majoli (35) Denisu Popoviću (41), doznajemo, zamjerala je što joj je prigovarao da je rastrošna. S druge strane, kažu njene prijateljice, proizvođač vojne opreme uživao je putovati s njom svijetom i družiti se s utjecajnim ljudima s kojima ga je Iva Majoli upoznala.

Da ima novog dečka, kratko nam je potvrdila i sama Iva, ali njegov identitet nije htjela otkriti. Kako doznajemo, sama je Denisu rekla da ima drugoga, što njemu i nije smetalo. Iva je poduzetnika iz Crne Gore upoznala na jednom od svojih putovanja. Sad gotovo svaki vikend leti u Podgoricu kako bi ga vidjela, a u njegovu društvu vidjeli su je i na večeri. Ivin bivši dečko Denis Popović sad se posvetio sinu Stefanu, kojeg je dobio u rujnu sa stomatologinjom s Floride. Navodno razmišlja i zauvijek se preseliti u Ameriku kako bi mogao biti s njim. Bivša tenisačica i Popović nekoliko puta su raskidali vezu, koja je trajala od početka godine. 


- Zaključila je da je lažno skroman i da nije čovjek za nju - kaže Ivina prijateljica. 

Majoli je čak bila prihvatila što joj je Denis prešutio da s Amerikankom čeka dijete. Za to je doznala nedugo prije nego što se dječak rodio. Iva je tad s Denisom slavila rođenje njegova sina u restoranu u centru Zagreba, a otputovala je i s njim na Floridu, gdje ga je upoznala.

- Ta je veza bila nestabilna dulje vrijeme. Nikako se nisu mogli razumjeti i stalno su se svađali - rekla nam je Ivina prijateljica podsjećajući na svađu na zagrebačkoj špici prije dva mjeseca, nakon koje se Denis okrenuo i otišao.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • PATKICA_1 27.12.2012.

    Hm,našla novog dečka???Hoću reći našla novog sponozora,jadan i ovaj novi ,ogulit će ga do kostiju ;)))

  • podvodna_neman 26.12.2012.

    Zbog Ive sam se počeo baviti poduzetništvom, ali onda me počela opsjedati Severina, pa Pišekica, pa porezna uprava.

  • dubi1953 26.12.2012.

    Dat će bilo kome samo neka ima lovu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare