To je to što me zanima!

Iva Šarić i Bruno Petković čekaju bebu: 'Sin stiže krajem ožujka'

'Nema veze što ste doznali', rekao je nogometaš za Gloriju. Par zajedno živi u Zagrebu, a Iva više ne može 'sakriti' trbuh. Bivša manekena iz braka s Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona
Vidi originalni članak

Već nekoliko mjeseci priča se kako Dinamovac Bruno Petković (25) ljubi nekadašnju manekenku Ivu Šarić (32), bivšu suprugu nogometnog kolege Jerka Leke (40). Zajedničke fotografije nisu objavljivali, a skupa su se javno pojavili kada je gostovao krajem 2019. kod Ive u emisiji 'Klub 7'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iva i Bruno sada čekaju prvo zajedničko dijete koje bi na svijet trebalo stići krajem ožujka. Vesele se sinu, piše Gloria.hr. 

SLAVILA ROĐENDAN Potvrdili vezu? Iva Šarić i Bruno Petković zajedno su tulumarili

- Nema veze što ste doznali - rekao je nogometaš za Gloriju. Par zajedno živi u Zagrebu, a Iva više ne može 'sakriti' trbuh. 

Svoju je djevojku nogometaš još lani odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova, koji sada jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju Brunin brat Matej te sestra Iva, piše Gloria. 

Mediji su nogometaša povezivali s tenisačicom Donnom Vekić (23) nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu 2019. godine. Prije nje, Bruno je ljubio model Teu Slavicu (22).

Iva iz devetogodišnjeg braka s Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona

Idi na 24sata

Komentari 222

  • mpahor5 05.11.2021.

    To je posljedica uzastopnog "nezaštićenog" napikavanja, kako bi mladica bila sigurna - da će imati donatore za cijeli život, od osoba "inteligencijom i pameću" sličnih sebi !?

  • mpahor5 05.11.2021.

    Bira mama sportaše tj. nogometaše - da mogu kod kuće dobro odraditi trening na njoj !

  • cimioko 29.01.2021.

    Cura je lijepa nema sta....ali on....sta je vidjela u njemu...osim novca :-) ...ali kako je odmah bebicu uhvatila zna mala di su pare do kraja zivota sigurne....sad ih dobiva od dvojice :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare