To je to što me zanima!

Iva Šarić i Jerko Leko čekaju bebu i nagodinu će pred oltar

Vjenčat će se: Manekenka je trudna već dva mjeseca, a dok ne sazna spol bebe neće birati ime za svoje dijete. Za nogometaša će se udati sljedeće godine u lipnju
Vidi originalni članak

Kad nam je Iva Šarić (21) rekla da je trudna, svi smo ostali iznenađeni jer nije planirala djecu. No to je prelijepa vijest i svi se radujemo dolasku prinove, rekla je manekenkina bliska prijateljica. 

Dodaje kako je zaručnica nogometaša Dinama Jerka Leke (31) trudna dva mjeseca. Par je u vezi dvije i pol godine, a doznajemo da će se vjenčati na ljeto sljedeće godine.

- Iva je sretna što su se iz Turske, gdje je Jerko igrao, vratili u Zagreb. Vjenčanicu će dati šivati po mjeri - otkrila je prijateljica. Nogometaš i manekenka nisu nam željeli ništa komentirati.

- Dok ne saznaju spol bebe, Iva neće birati ime. No jednom je na kavi rekla da će klincima dati imena Rafaelo i Labela - rekla je prijateljica.

Dodaje da par uskoro počinje uređivati dječju sobu u novom zagrebačkom stanu. Zasad u njoj nema krevetića nego, kaže prijateljica, Leko u njoj igra videoigre.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • andeo_vrag 25.07.2011.

    koji zlobni komentari, kaj ste ljubomorni?! meni su zgodni oboje i želim im puno sreće!

  • zvijerka_86 25.07.2011.

    kakve su to prijateljice??? radio mileve??

  • moš mislit 25.07.2011.

    klasika! još se jedna manekenkica udaje za nogometaša... Tek joj je 21. pa super - dijete će rodit dijete! Ima vremena bit par godina u braku rastat se i još biti dovoljno mlada da možda rješi nekog drugog sponzora :) Ako smo ovakvim komentarom nekoga uvrijedili - isprika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare