To je to što me zanima!

Iva Šarić oduševila je fotkama: Fanovima je pokazala majku...

Sretan rođendan mamici najboljoj, volim te, napisala je u opis objava, a na jednoj fotografiji su i nazdravile. Već neko vrijeme se šuška kako je 'zaiskrilo' između Ive i Dinamovca Brune Petkovića...
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Iva Šarić (31) oduševila je pratitelje na Instagramu. Čestitala je rođendan majci Vesni od koje je, sudeći po mladolikom izgledu, naslijedila ljepotu. 

- Sretan rođendan mamici najboljoj, volim te - napisala je u opis objava, a na jednoj fotografiji su i nazdravile.

Već neko vrijeme se šuška kako je 'zaiskrilo' između Ive i Dinamovca Brune Petkovića (26).

Bivša supruga Jerka Leke (40) družila se s nogometašem u zagrebačkom restoranu, a bili su i na privatnoj večeri. Gloria piše kako je par sjedio za stolom s osmijesima na licu.

ODUŠEVILA FANOVE Iva Šarić je 'izbacila' atribute: Ovo ti je slika od milijun dolara

Krajem 2019. Iva je ekskluzivno napravila intervju za emisiju 'Klub 7' s Brunom. Bivšoj manekenki i novinarki tada je odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama.

Bez suzdržavanja tada joj je odgovorio i na ona najzahtjevnija pitanja, kao i ono je li u ljubavnoj vezi.

Rekao je kako uživa u slobodi, a čini se da su se nakon tog službenog razgovora Iva i Bruno prisnije povezali. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • anade77 26.11.2020.

    Radila sam s njenom mamom dok je Iva bila 14,15 godina..vec se tada vidjelo da ta cura nece "nista" radit a cilj ce joj biti dobro se "uvalit". Majka joj je uvijek bila super sredjena, pazila je na sebe ali i apremna za "preci preko mrtvih" za svoj cilj. Sve u svemu lijepo ju je naucila i usmjerila..dobro se uvali, ostalo ce sve doci samo od sebe..i uspjele su u tome. Kapa dolje, kome takav zivot godi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare