Show

Komentari 18

Iva Šarić je 'izbacila' atribute: Ovo ti je slika od milijun dolara

Iva Šarić je 'izbacila' atribute: Ovo ti je slika od milijun dolara

Ova Zagrepčanka se nekoć bavila modelingom, a danas radi kao voditeljica lifestyle emisije na HRT-u. Bila je u braku s nogometašem Jerkom Lekom od kojeg se službeno razvela prije dvije godine

'Ljeto, ljeto gdje si?', upitala se nostalgično bivša manekenka Iva Šarić (31) ispod najnovije objave na Instagramu. Atraktivna Iva uspjela je oduševiti vojsku obožavatelja golišavom fotografijom u bikiniju na kojoj je malo toga ostalo neotkriveno. Pozirala je pored bazenu u jednom hotelu, a atribute je stavila u prvi plan. 

Fotografija je u kratkom roku prikupila gotovo 3000 lajkova, a komentara nije nedostajalo.

'Najljepša žena na svijetu!', 'Ovo ti je slika od milijun dolara!', 'Divna kao i uvijek', pisali su joj fanovi, a jedan od njih ju je pitao: 'Kako?! Kako uspiješ uz dvoje djece i sve obaveze izgledati ovako prekrasno? Je l' paziš na svaku kaloriju ili imaš poseban plan prehrane i trenera?'.

Ova Zagrepčanka se nekoć bavila modelingom, a danas radi kao voditeljica lifestyle emisije na HRT-u. Inače, Iva je bila u braku s nogometašem Jerkom Lekom (39) od kojeg se službeno razvela prije dvije godine. S njim je dobila sinove Carlosa i Leona.

Svoju vitku figuru Iva održava redovitim treninzima u teretani i rolanjem na Jarunu, a ponekad se zaputi na planinarenje na Sljeme u društvu djece i prijateljica. Osim toga, nedavno se našalila da fit liniju duguje isključivo sinovima s kojima svakodnevno gubi mnogo energije i kalorija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci