To je to što me zanima!

Iva Todorić je u Zmijavcima: Na didovini u kaftanu od 5000 kn

Gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati tko si, citirala je Todorić Thompsonovu pjesmu “Geni kameni” u opisu fotografije koju je objavila nakon iskrcavanja s Vortex cruisea
Vidi originalni članak

Iva Todorić (45) tijekom vikenda u Splitu iskrcala se s Vortex cruisea u režiji Ane Bučević, s kojom je osam dana krstarila Jadranom po cijeni od 1700 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S Gazdinom kćeri na brodu je bio i njen mlađahni dečko Nikola iz Beograda, kojeg Bučević prije dvije godine navodno više nije željela vidjeti na Vortexu. Kako su nam ispričali prijatelji trojca, Ivin dečko Nikola tad je imao eksces na brodu, odnosno ljubomorni ispad, što je Bučević osudila. Ivu i Nikolu tad smo čak fotografirali na brodu na Visu kad su izgledali kao da su zahladili odnos. Gazdina kći tad nam je tvrdila da ne pozna dotičnog i da je riječ o običnom prolazniku na brodu.

VELIKO POMIRENJE Iva Todorić ipak dovela dečka Nikolu na kruzer Ane Bučević

Nedavno se Iva s Bučević zabavljala na koncertu Željka Joksimovića u Opatiji, a njen dečko Nikola nije bio s njima. No ipak se ukrcao na Vortex ove godine. Iva je danima objavljivala fotografije s kupanja.

GAZDINA KĆI Iva Todorić zavodila je dečka u badiću vrijednom 1500 kuna

Za ovogodišnji badić odabrala je Diorov jednodijelni koji stoji 1500 kuna. Nakon što se iskrcala s broda u Splitu, Iva je produžila u Imotski. Pozirala je na Modrom jezeru, ali i na didovini u Zmijavcima, odakle je njen djed Ante (94). Pritom je nosila kaftan talijanskog modnog brenda Missoni od 5000 kuna. “Gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati tko si”, citirala je Thompsonovu pjesmu “Geni kameni” u opisu fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 11.08.2021.

    s kojom je osam dana krstarila Jadranom po cijeni od 1700 kuna.😂😂😂 - nije ni skupo

  • max2017 10.08.2021.

    Todorići su se pobrinuli da "djeca" imaju doživotno za svaki hoštapleraj............,s obzirom na masu i prohtjeve ......pol ode na dohranjivanje.......

  • okii 10.08.2021.

    to su ti vlaji ..iz sinova i prosjaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare