To je to što me zanima!

Ivan i Milica Todorić krstili kćer: Evo što se jelo i pilo na slavlju u raskošno uređenim dvorima...

Uređenje je bilo prilično raskošno, a prevladalo je bijelo cvijeće s puno zelenila, a ponosni roditelji su se s uzvanicima najviše fotografirali ispred velikog luka od cvijeća
Vidi originalni članak

Najmlađi sin Ivice Todorića (72), Ivan Todorić i njegova supruga Milica krstili su treće dijete.

Podsjetimo, kćerkica je stigla u srpnju 2022. godine, a sretne vijesti objavila je ponosna teta Iva Todorić koja nije krila oduševljenje novim članom obitelji.

Nakon sina Vida i kćeri Arije, par je dobio kćerkicu Milu Victoriju koja je krštena ove nedjelje, a slavlje je održano u Kulmerovim dvorima, sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama.

POVRATAK U KULMEROVE DVORE Tajni život dinastije Todorić: Kako su Gazdina djeca našla novi put nakon kraha carstva

Lijepa mama Milica blistala je u haljini boje šampanjca s prorezom bez naramenica i s puf rukavima, dok se Ivan odlučio za istu nijansu odijela ispod kojeg je stavio bijelu košulju.

ELITA NA TENISU Tko s Mamićima sjedi u loži: Najbogatiji čovjek Republike Srpske i najmlađi Todorićev sin

Za menu je bio zadužen poznati chef Tomislav Gretić, a neka od jela bila su: torchon od gusje jetre, pečene smokve, juneći tartar s vlascem, brioche, pečena cikla, krema od krumpira, brancin i slično. Konobari su gostima, među ostalim, točili šampanjac, a čaše su bile posložene na katove.

Uređenje je bilo prilično raskošno, a prevladalo je bijelo cvijeće s puno zelenila, a ponosni roditelji su se s uzvanicima najviše fotografirali ispred velikog luka od cvijeća. Torta za najmlađu mezimicu imala je dva kata te je bila ukrašena raskošnim, bijelim cvjetovima, dok joj je haljinu krasila čipka, baš kao i Ivinu. Goste je zabavljao bend, a čini se kako su se gosti dobro najeli, ali i naplesali, posebno Gazdina miljenica.

POGLEDAJTE ŠTO JE MARIJAN BAN PRIZNAO NOVOM FRONTMENU DALEKE OBALE:

Idi na 24sata

Komentari 38

  • roundtrain 07.06.2023.

    Bal vampira...

  • Mortivoje 06.06.2023.

    Ne mislim ništa. Sada su to nebitni ljudi.

  • KopamNos 06.06.2023.

    Crkli dabogda

Komentiraj...
Vidi sve komentare