To je to što me zanima!

Ivan imao pomoć u 'Večeri za 5 na selu'? Gledatelji uvjereni: 'One kolače nije on napravio!'

'Stavljao je suhe orahe, a u onoj na tanjuru je bilo skroz nešto drugo. I oni popečci nisu bili oni koje je on radio, ali sve drugo je bilo super', komentirala je gledateljica
Vidi originalni članak

U ponedjeljak navečer u 'Večeri za 5 na selu' kuhao je Ivan Detković čiji su domaći specijaliteti okusom zadovoljili goste pa su bili vrlo velikodušni prilikom ocjenjivanja.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćin Ivan iz Siska opušteno dočekao goste te je među njima prepoznao svog prijatelja te kuma Dalibora, ali i poznatog glazbenika Miroslava Dimića. On i natjecateljica Sandra zajedno su išli u srednju školu pa je ekipa zaključila kako je pred njima jedan zabavan tjedan.

Za vrijeme, ali i nakon večere nizali su se samo komplimenti. Gosti su bili oduševljeni onime što im je Ivan pripremio.

- Desert po mom ukusu, jedna zaokružena priča - priznao je Miro, a večera je završila u veselom tonu uz tamburaše, pjesmu i ples.

- Za kuma čista desetka, sve je bilo savršeno - kazao je Dalibor, a domaćinu je desetku dala i Sandra. Slavica i Miro ostavili su malo prostora za nadolazeće večere pa su Ivanu dali ocjenu 9. Domaćin je ukupno zaradio 38 bodova.

Na društvenim mrežama nakon emisije večeru prvog ovotjednog domaćina pohvalili su i gledatelji. Ipak, neki od njih smatraju kako Ivan nije sam radio desert, ali ni predjelo.

- Sve je bilo super, ali ona orahnjača i makovnjača nije sigurno ono kaj je on motao. Stavljao je suhe orahe, a u onoj na tanjuru je bilo skroz nešto drugo. I oni popečci nisu bili oni koje je on radio, ali sve drugo je bilo super - komentirala je gledateljica. 

- Da, kolače je radio drugačije nego što je bilo na tanjuru, a one popečke od povrća bili su drugačijeg oblika i neuredniji. Tko zna tko mu je pomogao - dodala je druga. 

UGODNO IZNENADIO GOSTE Ivan iz Siska u 'Večeri za 5 na selu' visoko postavio ljestvicu: Kume čista desetka, savršeno!

- Onu makovnjaču nije on napravio - napisao je korisnik Facebooka. 

POGLEDAJTE OSMU EPIZODU TARIKA I BUKIJA

Idi na 24sata

Komentari 14

  • josip 1983 03.05.2022.

    Decko je blento zesci...krivo skretanje i ta prica!😉🙄

  • ) () + 30.04.2022.

    Njonjo teski

  • tomislav5476 30.04.2022.

    Jazavac

Komentiraj...
Vidi sve komentare