To je to što me zanima!

Ivan Šarić i Korana progovorili o sinovom imenu: 'To baš dobro zvuči! Gospodin Oliver Šarić...'

Korana i Ivan postali su roditelji sredinom travnja ove godine,  a Oliverovo ime i fotografije javnosti su otkrili mjesec dana kasnije. Nedavno je ponosni tata odveo sinčića i na njihovu prvu kavu
Vidi originalni članak

Nekako nam je pasalo čuti gospodin Oliver Šarić - ispričala je Korana Gvozdić, supruga komičara Ivana Šarića za Ekskluziv o tome zašto su malenome dali ime Oliver.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napomenula je da im se ime svidjelo i zato jer je međunarodno, a Ivan je napomenuo:

- Stavili smo ispred gospodin i onda što bi uz to dobro biti, Oliver Šarić dobro zvuči!

Podsjećamo, Korana i Ivan postali su po prvi puta roditelji sredinom travnja ove godine, a ime i Oliverove fotografije javnosti su otkrili mjesec dana kasnije. U međuvremenu, je ponosni tata odveo sinčića i na njihovu prvu kavu.

EMOTIVNA KORANA GVOZDIĆ: Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan i nakon pet tjedana i dva dana napokon izašli skupa

U razgovoru su otkrili da se dobro snalaze u roditeljskoj ulozi, a Korana je rekla da se Ivan dobro snalazi i odrađuje brigu oko sina.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 28.06.2021.

    Neka djece,sve 5,al kad mi netko kaže da je on komičar,ja se stvarno zapitam da li sam ja toliko glup pa ne shvaćam taj "humor" il je to stvarno isforsirano,da ne kažem naštrebano?

  • 28.06.2021.

    Mrtva trka između njega i Pervana za najneduhovitijeg komičara 🙄

  • 28.06.2021.

    taj nije smiješan ni da me netko škaklja 

Komentiraj...
Vidi sve komentare