To je to što me zanima!

Ivana Brkljačić oplela po onima koji kupuju nedjeljom: Ne znate ispeći kruh! Treba znati i raditi

Bivša atletičarka napisala je svoje mišljenje o gužvama nedjeljom
Vidi originalni članak

S obzirom na to da je 6. siječnja bio blagdan Sveta tri kralja, 7. siječnja nedjelja, trgovine su tijekom vikenda uglavnom bile zatvorene. U pojedinim, koje su bile otvorene, stvorile su se gužve.

Uočila je to i bivša atletičarka Ivana Brkljačić (40) pa je na društvenim mrežama komentirala cijelu situaciju.

RASPRODALA ARENU Ivana Brkljačić o koncertima Prijović: 'Za sport tražite i gratis karte, a tribine su nam prazne!'

- Nenormalan narod kao sumanut okupira shopping centre koji rade nedjeljom, stoje u koloni za ulaz u garažu, redovi za pekare. Za sve je kriv loš brak! Ne možete sjediti u kući s odabranicima, ne znate ispeći kruh! Netko u kući treba nešto znati i raditi - napisala je.

Podsjetimo, Brkljačić je rekorderka u bacanju kladiva. Prva je hrvatska atletičarka koja je kladivom prebacila 75 metara.

POGLEDAJTE ŠTO MOŽEMO OČEKIVATI OD POBJEDNIKA MASTERCHEFA:

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Maxitron 08.01.2024.

    Eto ljudi sad vam je veeeelika radnica objasnila!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Pa kaj ona još uvek vjeruje da je neko?? Da nije bilo mileta bandita niko za nju nebi ni znal! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Radnica😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

  • patrijot 08.01.2024.

    Bravo Ivana.

  • Mr. Pickles 08.01.2024.

    Muž, žena i klinci idu nedjeljom u te Arene, Citye, Gateove da bi nešto kupili, popapali i pogledali neki crtić ili film. Skoro 2 god. sam radio u Arena centru, svaka druga nedjelja radna od 9-21h. Nisam to volio naravno, kada su u poslovnicu dolazili baš takvi, dobacio sam kolegi "gle ih, pravi family day nedjeljom" na što je on negodovao da što imaju nedjeljom dolaziti kupovati, katolička zemlja bla bla 😝

Komentiraj...
Vidi sve komentare