To je to što me zanima!

Ivana Ergić diplomirala: Zasad još ne planiram raditi u struci

Nakon što je među ljepotice, modele i manekenke uvela novi trend i kratku kosu podigla do razine divljenja, u 24. godini u ruke je primila diplomu Veleučilišta Vern
Vidi originalni članak

Zlim jezicima koji kažu da ljepota i mudrost ne idu skupa bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić ovih se dana nasmijala u brk, pokazavši upravo suprotno. Nakon što je među ljepotice, modele i manekenke uvela novi trend i kratku kosu podigla do razine divljenja, u 24. godini u ruke je primila diplomu Veleučilišta Vern. S obzirom na to da već godinama “boravi” u modnom svijetu, i novi je uspjeh povezala upravo s njim.

- Moj završni rad na studiju Ekonomije poduzetništva bio je poslovni plan, odnosno projekt pokretanja tvrtke za proizvodnju dizajnerskih kožnatih torbi - kazala nam je Ivana, koja je nakon napisanog i obranjenog diplomskog rada stekla titulu stručne prvostupnice, baccalaureate ekonomije poduzetništva.

Iako će mnogi pomisliti da će se Ivana odmah baciti u poduzetničke vode, a nove patente usmjeriti na piste i tjedne mode, mlada Vodičanka krenut će u potpuno drugom smjeru. Od manekenskih staza ne planira se još oprostiti, a lijepu glavu još će neko vrijeme držati iznad knjige.

- Zasad još ne mislim raditi u struci, jer sam odmah upisala postdiplomski specijalistički studij poduzetničkog menadžmenta, također na Vern-u. Pa me za dvije godine očekuju još jedan diplomski i još jedna promocija - ambiciozna je Ergić.

“Veliku diplomu” nakon pet godina fakulteta, kao i ovu, proslavit će prije svega svečanom promocijom, u društvu kolega s kojima se znojila u klupi, a potom se uputiti na privatnu proslavu s puno plesa, glazbe i užitaka. 

- Svečana promocija odvijala se u KD Vatroslava Lisinskog, a bodrili su me roditelji i sestra. Nakon protokolarnog dijela s njima sam proslavila uz ručak, a prijateljicama sam se posvetila drugi dan i odvela ih na večeru - povjerila nam je ekonomistica i manekenka. 

Diplomu je “zalila” i brojnim darovima, među kojima se našao i novi mobitel.

- Moram priznati da mi je to bio najdraži dar - iskreno će Ivana Ergić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ErmitageJoir 20.08.2013.

    Ivana, drži se onoga što znaš- poziranja a nemoj glumiti akademsku građanku! Od pravog faksa bi dobila i neke sijede na glavi! Zlo mi je od ovih navodnih fakulteta i krivih vrijednosti u društvu!

  • mare555 12.06.2011.

    moja sestricna predaje na vernu-u, i zivcira me sto je ona sad pametna, a svi znamo da se taj fakultet debelo plati a profesorima se kaze da se "potrude" da studenti shvate gradivo koliko god to dugo traje.. i znam to iz prve ruke tako da...

  • New York11 11.06.2011.

    steta sto smo po pitanju privatnih fakulteta jos primitivni !! vani je pola fakulteta privatnu roditelji od malena odvajaju za skolovanje a kod nas jos misle da ak platis i prodes !! zalosno a mi bi u eu

Komentiraj...
Vidi sve komentare