To je to što me zanima!

Ivana Kovač mršavi, a jede hamburgere, pizze i čips

KUHA SAMO SVOM DEČKU: Ivana Kovač i Elvir Hasanhodžić u vezi su četiri godine. Žive skupa, ali se neće ženiti jer, kako kaže, ne vjeruju u brak
Vidi originalni članak

Nisam ljubiteljica teretana i ostalih fizičkih aktivnosti, tako da se kilogrami tope sami od sebe. To je uspjeh s obzirom na to da isključivo jedem brzu hranu, smije se kći Miše Kovača (69). Ivana Kovač (32) u širokim trapericama istaknula je uski struk kakav bi poželjele mnoge manekenke i demantirala da se u posljednih nekoliko godina “prepolovila”. Tvrdi da nije na dijeti nego se živcira, pa mršavi. Od prije četiri godine izgubila je osam kilograma. Ivanin dečko Elvir Hasanhodžić (25) vježba u teretani. Iako mu svaki dan kuha, pjevačica rijetko jede jer joj je, kaže, draža brza hrana. Ivana, koja je nedavno objavila da nakon četiri godine napušta Magazin i planira samostalnu pjevačku karijeru, tvrdi da joj je dečko najveća potpora u životu.
- Volimo se četiri godine, imamo stan i psa Johnnyja Brava. Nećemo se vjenčati jer ne vjerujem u brak, a za djecu ima vremena - kaže Ivana.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • anjica 11.05.2010.

    nevjerojatno dobar članak. ono fenomenalno nešt. ne znam kaj bi da nisam saznala da ivana mršavi a tamani hambiće. omg

  • ledena 666 11.05.2010.

    pa nema baš smisla....mislim ovo za hranu

  • audrey 11.05.2010.

    Da,da....ima vremena,samo su ti 32!

Komentiraj...
Vidi sve komentare