To je to što me zanima!

Ivana Kovač objavila snimku kćeri koja pleše pred 25 tisuća ljudi: 'Na koga li je to dijete?'

Ivana je objavila fotografiju i video na kojemu se vidi njezina kći Elena. Na fotografiji Ivana drži mikrofon svojoj kćeri, a na snimci malena pleše na koncertu njezinog djeda koji je održan u Splitu
Vidi originalni članak

Ivana Kovač (44), pjevačica i kći legendarnog Mate Miše Kovača (80), na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko snimaka s velikog koncerta koji je pjevač održao na Starom placu u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivana je objavila fotografiju i video na kojemu se vidi njezina kći Elena. Na fotografiji Ivana drži mikrofon svojoj kćeri, a na snimci malena pleše. Video možete ogledati OVDJE.

OD PRGAVOG KLINCA DO LEGENDE Veliki specijalni prilog o Miši Kovaču: Intervju, životni put...

- 25000 ljudi..to njoj nije problem... Na koga li je to dite!? - upitala je Ivana uz video malene Elene 

- Sreća draga, ona svoga didu podržala - komentirao je pjevač Željko Samardžić.

- Mala ista njezin dida - poručili su mnogi.

Naime, pred tisućama ljudi na spektakularnom Mišinom koncertu na pozornici mu se pridružila unuka Elena. Publika se raznježila kada je vidjela djeda s veselom unukom.

- Ja sam tu, da nije bilo vas ja ne bih bio tu - rekao je Mišo, prisjećajući se pritom svog koncerta na Poljudu iz osamdesetih pred 56 tisuća ljudi.

Uzeo je u naručje svoju unuku iz publike i zapjevao 'Svi pjevaju'. Zajedno s tisućama koje su pristigle iz svih dijelova Dalmacije, Hrvatske i Hercegovine.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Zlatna Vuga 11.06.2022.

    A da je Maja Blooma dovela na pozornicu rekli bi da koristi dijete za samopromociju i bla, bla, bla

  • 11.06.2022.

    Eno kod suside Mande pobigla krava..Kakvo li će tele bit??Ma koga to briga,niti triba bit .AimeOd toliko lipe Hrvatske Vi pišete gluposti da ne mogu bit veče...

  • problematik 10.06.2022.

    Stječe se dojam da će ova malena koja ne zna pravilno hodati uskoro imati koncert na Poljudu.Svašta se po ovim portalima može pročitati !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare