Obavijesti

Show

Komentari 12

Mišo pjevao s unukom Elenom: 'Na nju sam baš posebno slab'

Mišo pjevao s unukom Elenom: 'Na nju sam baš posebno slab'
5

Više od 20.000 ljudi na Starom placu pjevalo je u nedjelju s Mišom njegove najveće hitove, a koncert je, uz goste, trajao više od tri sata. Pjevali su Ivana Kovač, klapa Rišpet, Slavonske lole, Alen Nižetić i Saša Antić

VIDEO

Na moju Ivanu i Elenu posebno sam slab. U zadnje vrijeme Eleni je od mojih pisama, doduše, draži Freddie Mercury, ali opraštam joj, rekao nam je prije desetak dana Mišo Kovač (80). I upravo su one bile, uz legendarnog pjevača, posebne gošće koncerta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

trzaj rukom 01:01

U nedjelju je Mišo na splitskom Starom placu raspjevao 20.000 ljudi, a u jednom času na pozornici je djedom bila i malena Elena. Uzeo ju je u naručje iz publike i počeo pjevati "Svi pjevaju". Inače, Mišo je jednom rekao i kako će joj posvetiti pjesmu.

storyeditor/2022-06-06/PXL_050622_93896479.jpg

- Ja sam Šibenčanin, ali sam uvijek gravitirao Splitu - rekao je na početku Mišo. Do bine je stigao uz pratnju osiguranja, laganim i samouvjerenim korakom, a kad se popeo na pozornicu, publika ga je nagradila gromoglasnim pljeskom. Nakon sat vremena nastupa, Mišo je prvi dio koncerta završio pjesmom "Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim" i pozornicu prepustio gostima iznenađenja. Pjevali su Ivana Kovač, klapa Rišpet, Slavonske lole, Alen Nižetić i Saša Antić.

Oko pola sata prije prvih minuta ponedjeljka, Mišo se ponovno vratio na pozornicu. Ovog puta dopratila ga je supruga Lidija, koja je u ruci držala crvenu ružu.

- Prije nje ja sam bio jedan, a sad smo skupa jedno. Dvadeset godina smo u braku, a zajedno 24. U te 24 godine prošli smo skupa svašta. Ona u svakom trenu zna što meni treba, uvijek je tu za mene, vodi o meni računa duplo više nego ja sam o sebi. Lidija je meni sve - emotivno je nedavno pričao u supruzi.

Mišo Kovač uoči koncerta: 'Ja živim s publikom, 50 posto je moje, a 50 posto je njihovo'
Mišo Kovač uoči koncerta: 'Ja živim s publikom, 50 posto je moje, a 50 posto je njihovo'

Kako je sam rekao, Stari plac ga vraća u mladost, kad je kao mladić iz Šibenika u Split dolazio gledati utakmice Hajduka. Sa Splitom i Splićanima ima posebnu vezu, to se najbolje vidjelo u nedjelju. Čim je izašao na pozornicu i podignuo ruke, publika je "eksplodirala", a da se tekstovi njegovih pjesama znaju napamet, odavno je jasno.

- Važnije mi je napuniti Split, nego Madison Square Garden - rekao je Mišo publici pa dodao kako je najbolja na svijetu. Koncert je trajao više od tri sata, od čega je barem dva pjevao Mišo, a ostatak "otpada" na goste, među kojima su bili Joško Čagalj Jole, Ivo Amulić, Alen Nižetić, Saša Antić... Bile su tu i Slavonske lole, kojima je ovo bio treći koncert s legendom, a izveli su "Bili su bili vrhovi planina".

- Ovo prvi put izvodimo - našalili su se iz benda.

Pohodili su prošle nedjelje i brojni poznati Mišin koncert. Bili su tamo Iris Rajčić i Marko Livaja, pa Dino i Viktorija Rađa, Joško Lokas, Mate Bulić sa suprugom, bila je tu i Mišina bivša supruga Anita... Zahvalan je Mišo svima njima na dolasku, oduvijek je isticao da ga je publika stvorila te da nema nje, ne bi bilo ni njega. No imao je na koncertu i jednu posebnu zahvalu. Bile su na koncertu i medicinske sestre te liječnici KBC-a Split.

Mišo im je riječima i kartama zahvalio na njezi koju su mu pružili krajem prošle godine dok je imao korona virus. Pitali su ga planira li i koncert na Poljudu.

- Ja idem dan po dan. Prvo Stari plac, pa ćemo o drugom - odgovorio je Mišo. Dokazao je da je spreman, a njegova publika ionako nikad nije bila upitna. 

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU ’TKO MI BOLJE KUHA?’

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama