To je to što me zanima!

Ivana Mišerić napokon otkrila dečka, a jedan detalj nasmijao sve: 'Jeste to zamijenili hlače?'

Radijska voditeljica Ivana Mišerić je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s novim dečkom. Pratitelji su komentarima paru uputili pohvale, ali se i našalili
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) ponovno ljubi. Na svom Instagram profilu podijelila je prvu fotografiju na kojoj pozira s novim dečkom Draženom Kovačevićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U opisu fotke napisala je 'Moje svjetlo' , a pratitelji su novi par obasuli komplimentima i riječima podrške u komentarima.

"Predivni ste", "Napokon", "Jako zgodni", "Opala", pisali su pratitelja, a jedan pratitelj uočio je zanimljiv i smiješan detalj.

Par je na fotki pozirao u veoma sličnoj kombinaciji, trapericama i bijelim košuljama. Ivana je nosila malo širi model, dok dečko Dražen je nosio uže hlače pa je pratitelja zanimalo jesu li zamijenili hlače što je izazvalo smiješnu reakciju u komentarima. Ivana je odabrala široki model, njezin odabranik odlučio se uže hlače do gležnja pa je pratitelja zanimalo jesu li se zamijenili za hlače.

'ONE TO SVAKI PUT TAKO' Nives Celzijus i Ivana Mišerić ugrijale se vrućim poljupcem, a prijatelj Petko snimao akciju

 O Ivaninom novom dečku se gotovo ništa ne zna osim njegovog imena i da njegov Instagram profil zaključan. Podsjetimo se da je radijska voditeljica prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom prošle godine, a otad svoj ljubavni život drži u tajnosti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • antonio vruće mi je 06.01.2022.

    Jel i ovaj ima Lamborgini?

  • nervozni poštar 31.12.2021.

    Jel Petko snimio fotke?

  • uboica 31.12.2021.

    Ako se ti ljubis sa Nives, jel to znaci da se i on moze ljubit sa svojim deckom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare