Show

Komentari 14

Ivana Mišerić napokon otkrila dečka, a jedan detalj nasmijao sve: 'Jeste to zamijenili hlače?'

Ivana Mišerić napokon otkrila dečka, a jedan detalj nasmijao sve: 'Jeste to zamijenili hlače?'

Radijska voditeljica Ivana Mišerić je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira s novim dečkom. Pratitelji su komentarima paru uputili pohvale, ali se i našalili

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (36) ponovno ljubi. Na svom Instagram profilu podijelila je prvu fotografiju na kojoj pozira s novim dečkom Draženom Kovačevićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

U opisu fotke napisala je 'Moje svjetlo' , a pratitelji su novi par obasuli komplimentima i riječima podrške u komentarima.

"Predivni ste", "Napokon", "Jako zgodni", "Opala", pisali su pratitelja, a jedan pratitelj uočio je zanimljiv i smiješan detalj.

Par je na fotki pozirao u veoma sličnoj kombinaciji, trapericama i bijelim košuljama. Ivana je nosila malo širi model, dok dečko Dražen je nosio uže hlače pa je pratitelja zanimalo jesu li zamijenili hlače što je izazvalo smiješnu reakciju u komentarima. Ivana je odabrala široki model, njezin odabranik odlučio se uže hlače do gležnja pa je pratitelja zanimalo jesu li se zamijenili za hlače.

 O Ivaninom novom dečku se gotovo ništa ne zna osim njegovog imena i da njegov Instagram profil zaključan. Podsjetimo se da je radijska voditeljica prekinula vezu s poduzetnikom Sandrom Murom prošle godine, a otad svoj ljubavni život drži u tajnosti.

Najčitaniji članci