To je to što me zanima!

Misica Ivana Mišura sama na premijeri komedije: Sretna sam

Goran i Ivana su navodno već nekoliko mjeseci u vezi. Novogradiščana i Zagrepčanku upoznali su zajednički prijatelji prije dvije i pol godine, a do nedavno ih je vezalo samo prijateljstvo...
Vidi originalni članak

Na premijeru kazališne komedije 'Tulum u samostanu' u Zagrebu došli su brojni glumci, glazbenici i manekenke. Predstava 'Tulum u samostanu' vrvi od kontroverznih tabu tema, a glumci su na premijeri zaradili ovacije publike.

- Čitam da si sretno zaljubljena, znam da ne voliš pričat o svojem životu, ali daj nam bar natukni od 1 - 10 koliko si sretna? - pitao je novinar IN Magazina bivšu Miss Universe Ivanu Mišuru (29) koja je također došla pogledati predstavu.

- 100! - kratko je komentirala vezu s bivšim nogometašem Goranom Vlaovićem (46) koji je od nje stariji 17 godinaIpak, nikakve detalje nije željela otkrivati, a u kazalište je stigla sama.

Prema pisanju časopisa Story, Goran i Ivana su već nekoliko mjeseci u vezi. Novogradiščana i Zagrepčanku upoznali su zajednički prijatelji prije dvije i pol godine, a do nedavno ih je vezalo samo prijateljstvo. 

Goran je s bivšom suprugom Milanom (47), s kojom ima troje djece, kćer Niku (13) i sinove Marija (22) i Stjepana (24). ostao u prijateljskim odnosima. Milana se u listopadu ove godine udala za direktora agencije Pepermint, Borisa Kovačeka (45).

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • jakovfuk 29.11.2018.

    jesi nasla najlosijeg , a cinilia si mi se pametnom!

  • ivanaserdic 28.11.2018.

    Nek im je sretno. lijep par

  • serendipity26 28.11.2018.

    Bivša mu izgleda avion za ovu kak ti miss

Komentiraj...
Vidi sve komentare