To je to što me zanima!

Ivana nadigrala četvero lovaca i osvojila čak 10 tisuća eura...

U prvom krugu točno je odgovorila na tri pitanja i osvojila 1500 eura. Iako je po struci magistra psihologije, već godinama radi u farmaceutskoj industriji. Osvojeni iznos voljela bi iskoristiti za putovanje u Maroko
Vidi originalni članak

Ivana Drnić iz Zagreba jedina je u ovotjednom izdanju 'Superpotjere' uspjela nadigrati lovce. Iako je imala nekoliko pogrešaka tijekom brzopotezne igre, uspjela je do kraja zadržati izvrsnu koncentraciju i pobijediti supertim od četvero lovaca sa šest sekundi prednosti te osvojiti 10.000 eura. 

ZRINKA IH ODUŠEVILA Pobijedila lovce u 'Superpotjeri' i uzela 15 000 eura: Znate li vi odgovore na ova pitanja?

U prvom krugu točno je odgovorila na tri pitanja i osvojila 1500 eura. Iako je po struci magistra psihologije, već godinama radi u farmaceutskoj industriji. Osvojeni iznos voljela bi iskoristiti za putovanje u Maroko.

U brzopoteznoj igri Ivana se odlučila suprotstaviti timu od četvero lovaca za iznos od 10.000 eura te uz petnaest sekundi prednosti. Naime, lovci su na svom satu zatražili 45 sekundi.

NADIGRAO LOVCE Petar u 'Superpotjeri' osvojio 3.000 eura, a u ponudama lovaca napravljen presedan

Nije znala odgovore na tri pitanja, dok su lovci pogriješili samo na jednom, ali ispostavilo se ključnom. Naime, Krešo u posljednjim sekundama nije znao koja slitina bakra i kositra u strojarskoj verziji ima cink, mislio je da je odgovor mjed, a bila je bronca.

Preostalo vrijeme nije bilo dovoljno da Joško pročita novo pitanje lovcima te je Ivana sa šest sekundi prednosti uspjela nadigrati četvero lovaca i osvojiti 10.000 eura.

S 27 SEKUNDI PREDNOSTI Vedran u 'Superpotjeri' osvojio 10.000 eura: Izvrsnom je igrom nadmašio svih petero lovaca

Dok je oduševljena publika u studiju Ivaninu pobjedu nagradila gromoglasnim pljeskom, Krešo je rekao: 'uvijek brkam', misleći na pogrešan odgovor koji je ponudio u posljednjim sekundama, a koji je Zagrepčanki donio 10.000 eura.

Dean, koji je bio jedini lovac izvan supertima, poručio je kolegama: 'sramote jedne' te uputio čestitku Ivani. Joško je upitao Svena jesu li u jednom trenutku pomislili da ipak imaju Ivanu.  

'SUPERPOTJERA' Arhitekt iz Zagreba pobijedio lovce i osvojio 10.000 eura

- Da, jesam, i čak sam mislio da će nakon onog dugog razmišljanja stvar biti više-manje gotova, međutim izvrsno ste se vratili. Mi smo možda na jednom pitanju koje se moglo odgovoriti stali i nismo dočekali još jedno. Nažalost, čuli smo ga, ali nismo se stigli javiti. Jako fino, stabilno, ja vam čestitam, stvarno jako dobar nastup - poručio je Ivani.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • okrugla zemlja 27.11.2023.

    Sucim vrijeme sporije tece i imaju kraca pitanja

  • mikii 27.11.2023.

    samo trpaj

  • blackeder2022 26.11.2023.

    Mjedena pobijeda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare