To je to što me zanima!

Ivana Paris: Mislila sam da se neću riješiti 23 kilograma viška

Prije sedam mjeseci rodila je sina Leona, a kilogramima koje je 'natukla' u trudnoći nema ni traga. Smršavila je, kaže, uz hiperaktivnog sina kojem je prva riječ 'mama'
Vidi originalni članak

Dino Bubičić nosio je revije na 5. izdanju 'Riječkih stepenica', a njegova supruga Ivana i ove je godine bila počasna gošća te je prošetala samo jednom. Ivana je prije sedam mjeseci rodila njihovog sina Leona te ovog puta pokazala mršaviju liniju.

- Mislila sam da te 23 kile neće nikada otići, ali evo uz hiperaktivnog sina, smršavila sam, a da nisam ni primjetila - rekla je Ivana i dodala kako Leon samo što nije prohodao pa ga stalno nosi, a kreću mu i prvi zubići zbog čega je nervozan. 

Sin joj je progovorio i za sad zna samo jednu riječ.

- Mama, samo to, jako sam htjela da mu upravo to bude prva riječ. Sada mu je jako 'in' govoriti mama. Čim me nema u blizini on viče: 'Mama, mama!' - kroz smijeh opisuje manekenka. 

Preko ljeta je cijela obitelj na relaciji Istra - Rijeka, no na jesen će se svi preseliti u Rijeku. Gošća manekenka bila je i riječka skijašica Ana Jelušić, koja ove godine pauzira od skijanja te se preselila u Zagreb. Skijašica je imala problema s hodanjem u visokim potpeticama i dugačkoj haljini, te je nekoliko puta zapela u haljinu, no na sreću nije pala. Marijana Mikulić okušala se kao voditeljica modne revije.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Amazona123 28.08.2011.

    Nema neki poseban razlog ali strašno su mi iritantni...i Dino i ona.

  • mazaluna 27.08.2011.

    Je da nije "napumpala" usta bila bi O.K.Od ćega oni žive???A što se tiče Lade žena je super,zajeno sa Žuži mogla bi dijeliti savjete kako se dobro udati (to joj je treći brak) ništa ne raditi i živjeti u dvorcu.

  • konkubina 27.08.2011.

    Meni na ovoj slici dobro izgleda za razliku od inače. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare