To je to što me zanima!

Ivana Plechinger opet na sceni i pjeva sa suprugom i sinovima

Nećemo pjevati dječje pjesmice, mi smo obiteljski bend, kaže Ivana koja se na scenu vratila nakon 15 godina pauze koje je, kaže njen muž, provela u kuhinji
Vidi originalni članak

Pjevačica i bivša TV voditeljica Ivana Plechinger (39) se vratila. Zajedno sa suprugom Brunom Kovačićem (45) te sinovima Janom (13) i Vigom (9) osnovala je bend Plechinger i Kovačići. 

- Na to su nas nagovorili prijatelji. Naš četvero smo ponekad pjevali pred prijateljima i na školskim pripredbama, a ljudima se to svidjelo. Zaparavo je za to jako zaslužna Ivana Husar Mlinac - rekla je Ivana. Prva pjesma koju su predstavili publici je Ivanina pjesma 'Pitali momci''.

- Nećemo pjevati dječje pjesmice, mi smo obiteljski bend - kaže Ivana.  Najmlađi član benda Vigo svira klavir i bavi se glumom, a stariji Jan svira klavir, gitaru i glumi u ZKM-u. Jako voli Charlija Chaplina, a sam snima i montira nijeme filmove.

- Obojica su propjevali prije no što su progovorili - kaže bivša voditeljica. Na scenu se vratila nakon 15 godina, a gdje je bila do tada?

- U kuhinji - smije se njezin suprug. 

- Povukla sam se sa scene jer mi se nije sviđalo trenutno stanje na estradi. Osnovala sam dječju Rođendanionicu Tulumulu i brinula se za sinove - kaže pjevačica raspjevane obitelji.

Na predstavljanju obiteljskog projekta bilo je i nekoliko obiteljskih prijatelja. Pjevačica Vanna, te glumac Kristijan Ugrina.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ludom 23.11.2012.

    Želim vam sve najbolje.

  • veron 23.11.2012.

    Mala ptica nebeska , vraća se. Super,simpatična i bez repova za sobom.

  • opera 22.11.2012.

    Još nam sad jedino fali da se pojavi Kassandra, i onda će cijela scena 90-tih biti potpuna. A trend je pokrenula Ela kad se pojavila na Farmi. Kad će shvatiti da te pjesme a i oni sami pripadaju prošlosti i da se ne sramote više! To je onda bilo popularno danas nije i točka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare