To je to što me zanima!

Ivana 'servirala' zadnjicu: 'Ne postoji poza koju nisi pokazala'

Ivana je cijelo ljeto bila aktivna na društvenim mrežama. Iako je poznata i kao velika ljubiteljica putovanja, Knoll je zbog pandemije koronavirus morala odgoditi odlazak na neke destinacije
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27) ponovno je odlučila pokazati raskoš svog tijela. Iako se ljetu bliži kraj, atraktivna influencerica, odlučila je iskoristiti lijepo vrijeme pa je s društvom otputovala u Dubrovnik. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naravno, provod nije mogao proći bez fotografija na društvenim mrežama, a ovaj put brojne pratitelje 'počastila' je s fotografijom na kojoj pozira u kupaćem kostimu. 

U prvi plan stavila je bujnu zadnjicu, a vjerni fanovi komentirali su kako žele još provokativnih fotografija. 

OTKAZALA PUTOVANJA Ivana Knoll: 'I moj biznis pati zbog pandemije korona virusa'

- Ne postoji poza koju ti nisi pokazala. Daj nam još, ali idući put bez odjeće. Izgledaš predivno, a tijelo je 'boli glava' - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ivana je cijelo ljeto bila aktivna na društvenim mrežama. Iako je poznata i kao velika ljubiteljica putovanja, Knoll je zbog pandemije koronavirus morala odgoditi odlazak na neke destinacije. 

Nedavno nam je priznala i kako joj je to teško palo, ali se nada kako će se uskoro situacija 'smiriti'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Iskrena mala 31.08.2020.

    E sad, kad je takva frajerica neka nam stavi jednu sliku od iza gdje ne stoji na prstima i nije izbacila guzu prema van da bolje izgleda, tj. da izgleda " podignuto". I naravno da je ne obrađuje u kojekakvim filterima.

  • Korisnik25_1 30.08.2020.

    ma stvarno ka treba umakat i to je to

  • 30.08.2020.

    vratite nam Šarića

Komentiraj...
Vidi sve komentare