To je to što me zanima!

Ivani Knöll prijateljica 'upalila' stražnjicu pa je krenulo mrdanje

Očekivano, komentara nije nedostajalo, a jedan pratitelj je upitao navijačicu: 'Gospođo, na koje gorivo idete?'. Ona mu je odmah odgovorila. 'Na lož ulje'
Vidi originalni članak

I baš kada s obožavatelji Ivane Knöll (27) pomislili kako su vidjeli sve, ona ih je uspjela još jednom iznenaditi. Najstrastvenija navijačica, koja je ovo ljeto provela promovirajući osebujnu pozadinu, sada ju je 'servirala' još jednom, no na nešto drugačiji način.

Objavila je video na kojem pozira u vrućim hlačicama i visokim crnim čizmama. Knöll je na snimci okrenuta leđima, a iza nje je prijateljica koja je u jednom trenutku 'upalila' Ivaninu guzu pa je krenula mrdati njome.

- Napokon me upalila - napisala je navijačica u opis videa na kojem 'twerka', a u kratkom roku ga je pogledalo preko 60 tisuća obožavatelja.

ODUŠEVILA PRATITELJE Knoll 'servirala' bujno poprsje, fanovi očarani: 'Bolja od Soraje'

Očekivano, komentara nije nedostajalo, a jedan pratitelj ju je upitao: 'Gospođo, na koje gorivo idete?'. Ona mu je odmah odgovorila: 'Na lož ulje'.

Nema sumnje da fanovi jedva čekaju nove avanture ove atraktivne dame i njezine stražnjice, jer znaju da će Ivana to ovjekovječiti za društvene mreže.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • sanoborusrcu111 13.10.2020.

    Ja jesam liberalan,ali......

  • kresimir77kov 04.10.2020.

    fuj

  • 02.10.2020.

    Ovo je tako sramotno i jadno da je meni neugodno zbog nje👎👎👎

Komentiraj...
Vidi sve komentare